Metro-portal.hr

objavljeno 30.06.2013. 20:02:00
TRAPKE

Zašto trebate nositi traperice

Traperice su simboli kauboja, rockera, hipija i još mnogo raznih životnih stilova, a nositi ih treba i kad mislite da ste prestari za njih

Dobre traperice čine čuda
Dobre traperice čine čuda (Shutterstock)

Traperice su neizostavan dio svakog ormara s odjećom, a bez obzira na to koliko godina imali, uvijek postoje razlozi zašto bi ih trebali i dalje nositi. 

Dobre traperice uvijek će natjerati ljude da vam pogrešno procijene godine, tvrdi dizajnerica Diane Gilman, a nevjerojatnim joj se čini način na koji ljudi reagiraju kad netko na sebi ima par sjajnih traperica koje mu odlično stoje. 

Traperice su odličan odjevni predmet jer uspješno sakrivaju celulit i trbuh, a svim starijim ljudima koji tvrde da im traperice više ne stoje dobro poručuje da nije problem u njima nego su samo izabrali krivi model traperica. 

Gilman toplo preporučuje elastin i savjetuje da pronađemo traperice koje se stvarno mogu rastegnuti kako bi nam pristajale i kad nabacimo koju kilu viška. 

Dobar par traperica napravit će čudo za vaš stil i garderobu, jer se mogu nositi i uz obične majice, ali i uz elegantne balonere. Uvijek ćete imati svjež casual look kao da se uopće niste trudili srediti, no svejedno ćete izgledati sjajno.

Stoga, u shopping i isprobajte nove modele traperica kako bi pronašli onaj čarobni koji će vas preporoditi. 

30.06.2013. 20:02:00
http://metro-portal.hr/zasto-trebate-nositi-traperice/79031/