Metro-portal.hr

objavljeno 28.10.2019. 21:43:00
OPA :)

Zašto se žene pale na starije frajere

Donosimo glavne razloge zašto su ženama često jako privlačni muškarci koji su puno zreliji od njih

Ono kad se palite na sijede...
Ono kad se palite na sijede... (Arhiva)

Žene se nerijetko zaljubljuju u starije muškarce, neke stvarno, a druge zbog toga što imaju više novaca... no, kako god mi to tumačili, čini se da ima dosta žena koje svoj život žele provesti s puno starijim muškarcima.

Donosimo glavne razloge zašto su ženama često jako privlačni muškarci koji su puno zreliji od njih

Izbjegavaju dramu - iskreno, žene su prilično emotivna bića. Mogu lako pretjerivati i djelovati bez razmišljanja. Zato im je važno da su muškarci uz njih stabilni i da ih zaustave. A čini se da stariji muškarci posjeduju ovu vještinu, više ne traže dramu ili sukob. Radije se ne svađaju oko običnih problema. Pa čak i ako postoji problem, oni mogu sjesti i razgovarati o njima poput odraslih ljudi i pronaći rješenje koje će biti korisno za sve strane.

Financijski su stabilni - većina žena zaista želi biti financijski sigurna. Jer kad osnujete obitelj želite da vaša obitelj ima dovoljno novaca i zato su stariji muškarci često ženama privlačniji. 

Znaju kako se ponašati prema ženi - čini se da žene cijene iskustvo koje stariji muškarci imaju. I nije čudo jer su uistinu imali dovoljno vremena da razvijaju i vježbaju svoje sposobnosti i lijepo ponašanje prema ženama. Oni razumiju ono što ženama obično treba i što će ih usrećiti. Oni znaju kako izbjeći (ili barem pokušati izbjeći) iste probleme kroz koje su već prošli. A to znatno olakšava odnos.

Znaju što žele - još jedna vrijedna osobina koju neke žene ističu je da stariji muškarci imaju manje nereda u svom životu - a to znači stabilnost. Oni točno znaju što žele, kako to dobiti i koliko stvari ima smisla. Zato obično ne gube vrijeme igrajući igrice. I zato nemaju problema kada se obraćaju za pomoć ili savjet.

Zreliji su - opće je poznato da žene sazrijevaju ranije od muškaraca. Zato mlađi muškarci, u sličnoj dobi kao i žene obično žele isprobati različite stvari i istražiti svijet prije nego što uđu u ozbiljnu vezu i zato često nisu pravi partneri. Stariji muškarci mogu se činiti pouzdanijim i privlačniji ženama koje su spremne za obveze i obitelj. Jer je vjerojatnije da su ovi muškarci prošli svoju divlju fazu i žele se skrasiti. 

28.10.2019. 21:43:00
http://metro-portal.hr/zasto-se-zene-pale-na-starije-frajere/121584/