Metro-portal.hr

objavljeno 24.02.2014. 21:30:00
SAVJETI :)

Zašto se dobro seksati na prvom spoju i s kolegom s posla?

Tracy Cox obožava razbijati mitove i rušiti tabue, pa se tako ovoga puta obrušila na seks na prvom spoju i seks s kolegom s posla

Seks s kolegom? Samo naprijed, kaže Tracy Cox :)
Seks s kolegom? Samo naprijed, kaže Tracy Cox :) (Arhiva)

Seks na prvom spoju? Seks s kolegom s posla? A ne, uglavnom vrište naslovi članaka o seksu, no Tracy Cox i s ovim ima problema i tvrdi da su obje stvari potpuno normalne i, štoviše, poželjne.

Što se tiče seksa na prvom spoju, Tracy se ograđuje da se njeno mišljenje odnosi na parove koji već imaju ponešto iskustva, a ne tinejdžerima. U tom slučaju, dovoljno ste mudri da možete procijeniti ljude i donijeti sami odluku, bez podlijeganja pritisku s druge strane. Uz to, u slučaju da osobu već poznajete, seks na prvom spoju nije ništa čudno.

Jednako afirmativno mišljenje ima i o seksu s kolegom s posla, uz argumente koje nije lako oboriti. Naime, posao je idealno mjesto za procjenu karaktera osobe, lako je vidjeti kako ona funkcionira u normalnim okolnostima, a kako pod pritiskom.

Ako se bavite istim ili sličnim poslom na radnom mjestu, to znači i da dijelite iste afinitete, a pošto poznajete prirodu posla, lako ćete shvaćati poslovne obaveze partnera i to u vezi neće biti problem. 

Morate priznati, i jedno i drugo sada se čini kao mit kojeg definitivno treba razbiti ...

24.02.2014. 21:30:00
http://metro-portal.hr/zasto-se-dobro-seksati-na-prvom-spoju-i-s-kolegom-s-posla/83467/