Metro-portal.hr

objavljeno 04.11.2014. 20:01:00
ŠMRC

Zašto plaču znakovi horoskopa?

Svaki znak horoskopa ima nešto što će mu natjerati suze na oči bez odlaganja, pa ako to želite izbjeći (ili izazvati), evo što trebate znati

Zašto plaču Djevice, a zašto Jarci
Zašto plaču Djevice, a zašto Jarci (DeviantArt)

Ovan plače u situacijama kad ga netko napusti, prevari i iznevjeri, jer je povjerenje važan dio njihovog karaktera.

Bik će se rasplakati jako rijetko, kada je sam i kad se sjeti ljubavi koju nije uspio zadržati, a nema šanse da se to dogodi u javnosti.

Blizanci plaču kao mala djeca - iz istog razloga, kad ne mogu dobiti ono što žarko žele, a tužni su i kad je netko neljubazan prema nemoćnima ili starijima.

Rak će se rasplakati kad mu je netko iz obitelji bolestan, no jednako tako i kad ne mogu ostvariti nešto što žele ili kad ih netko povrijedi.

Lav izgleda nesalomljivo, no kad nekome iz obitelji ne može pomoći, suze će poteći u potocima, kao i kad je član obitelji bolestan.

Djevica će pustiti suze kad im netko povrijedi ego, no kako su jako osjetljive na stare i životinje, nije rijetkost da se zbog tužne sudbine nepoznate osobe rasplaču.

Vaga u duši nije baš najvjerniji znak horoskopa, no kad ga partner prevari ili očito laže, ne mogu zadržati suze.

Škorpion plače, za razliku od svih ostalih znakova horoskopa, gotovo isključivo kad je sretan.

Strijelac će se rasplakati u situacijama kad su nemoćni ili su ostali bez novaca, a jednako snažno reagiraju i na tuđu neimaštinu.

Jarac će se teško rasplakati, njegov racionalan um jednostavno ne dozvoljava takve emocije, ali će im suze na oči natjerati sentimentalne slike iz mladosti.

Vodenjak plače relativno često, najčešće zbog partnera kojeg su jako voljeli, no nije im strano ni pustiti suzu zbog prijatelja koji su ih na neki način iznevjerili.

Ribe plaču vjerojatno najčešće od svih znakova horoskopa, prvo zbog osjećaja da su iznevjereni od strane bliske osobe, a romantični filmovi odmah im tjeraju suze na oči.

04.11.2014. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zasto-placu-znakovi-horoskopa/88211/