Metro-portal.hr

objavljeno 28.10.2013. 11:34:00
WTF?!

Zašto nije uvijek sjajno biti lijep i mlad

Naravno, radi se o zlobnim jezicima koji će napraviti sve da ocrne takve osobe ako osjete da bi im mogle biti konkurencija

Privlačnost vas nekad može koštati živaca
Privlačnost vas nekad može koštati živaca (Arhiva)

Žensko suparništvo opjevano je u svim mogućim formama umjetničkog izražavanja, a kad primjenite znanstveni pristup, što je napravila Tracy Vaillacourt na Sveučilištu Ottawa, dođete do zaključka da žene ogovaraju svoje atraktivne suparnice kako bi ih omalovažila u očima muškarca s kojim su u vezi ili su bacile oko na njega.

Loša strana privlačnosti tako se manifestirala kroz podatak o preko polovice djevojaka u dobi do 15 godina koje koriste apsolutno sva sredstva koja imaju na raspolaganju ne bi li ocrnile atraktivne suparnice, a takvo ponašanje nije karakteristično za mladiće, jer tek dvadesetak posto njih služi se ovim metodama pritiska. 

Naravno, već u tim godinama djevojke su toliko vješte da negativno oslikavanje suparnice ispada kao nesvjesna stvar, bez ikakve izravne namjere. Naravno, takvo je ponašanje usmjereno samo prema suparnicama, a stručnjaci to povezuju s instiktom za očuvanje vrste koji se već tako rano pojavljuje. 

Vijest koja neće oraspoložiti muški rod - takav način komunikacije i metode dobivanja muškaraca koje žele djevojke unaprjeđuju s godinama, tako da možete očekivati život pun čudnih informacija o privlačnim ženama, jer su žrtve, prema istraživanju, lijepe i privlačne djevojke i žene koje ostatak ženske populacije doživljava kao konkurenciju. 

Rezultati su dobiveni istraživanjem u kojem su ispitanicama pokazivane slike raznih žena, a sve su redom za lijepe i atraktivno odjevene žene izjavile da ne bi dopustile da njihov dečko bude u njihovoj blizini ni trenutka. 

28.10.2013. 11:34:00
http://metro-portal.hr/zasto-nije-uvijek-sjajno-biti-lijep-i-mlad/81303/