Metro-portal.hr

objavljeno 25.03.2013. 22:46:00
VEZE

Zašto muškarci bježe od žena

Neke žene jednostavno ne mogu napraviti sve kako treba, pa evo nekih najčešćih grešaka

Najviše problema je s makeupom
Najviše problema je s makeupom (Arhiva)

Žene se vole urediti kako zbog sebe, tako i zbog muškaraca. No, kao i u svim drugim stvarima, i ovdje postoje stvari koje spolovi različito doživljavaju, pa je dobro upozoriti nježniji spol na neke stvari koje se muškarcima ne sviđaju.

Smokey eyes su zadnjih nekoliko godina hit, no, ako pretjerate sa sjenilom, vaši će kapci umjesto zavodljive sjene zaplašiti muškarca kojeg pokušavate osvojiti i napraviti upravo suprotno od onoga što očekujete. Stoga, budite umjereni. 

Nemaju svi božanski ten, a nepravilnosti se obično prikrivaju puderom. No, ako pretjerate i, što je još gore, napravite izuzetno vidljivu razliku između lica i vrata, muškarci će se početi pitati zašto vam smeta vaš prirodni izgled ili će pomisliti da se ne znate urediti.

Ženske usne neodoljivo privlače muškarce i sasvim je u redu istaknuti ih nekim sjajilom. No, ako je ljepljivo, a vi se poljubite, to će vam vjerojatno biti zadnji poljubac s tim muškarcem. 

Nokti su također jedan od ukrasa koji su u zadnje vrijeme dobili na atraktivnosti, ali i tu postoje granice koje ne bi trebalo prijeći. Predugački nokti poslat će poruku da vam ne pada na pamet raditi bilo što u kući, a većina muškaraca to smatra manom, a ne vrlinom. 

Ako na sve gore navedeno slučajno dodate i predugo izlaganje u solariju, budite uvjereni da će s osvajanjem biti velikih problema. 

 

25.03.2013. 22:46:00
http://metro-portal.hr/zasto-muskarci-bjeze-od-zena/77246/