Metro-portal.hr

objavljeno 22.05.2013. 09:05:00
FUJ!

Zašto mediji s Bandićem tikve sade?

Milan Bandić se od zlotvora s 200 kaznenih prijava u mainstream medijima pretvorio u, najblaže rečeno, svemoćnog Mesiju

Daj Bože da Zagrepčanci ne izađu na glasanje, daj Bože ...
Daj Bože da Zagrepčanci ne izađu na glasanje, daj Bože ... (Arhiva)

Milan Bandić novi je hit naslovnica portala i novina, no u posve drugačijem kontekstu nego pred nekoliko dana. Od zlotvora koji plaća ispod stola, mulja i pogoduje kumovima i prijateljima postao je anđeo koji leti bolesnoj majci i najveći pobjednik izbora u povijesti Hrvatske.

Kad je postalo jasno da u Gradskoj skupštini ima jednak broj zastupnika kao i SDP, a s HDZ-om i većinu, kaputi su se počeli naveliko okretati i obukle su se majice s likom Mesije iz Pogane Vlake ...

Količina nevjerojatnih bljuvotina koje se serviraju postala je naprosto degutantna, pa hajmo to lagano demistificirati. Za početak, majka Blagica. Iako većini još nije jasno zove li se žena Dragica ili Blagica, to je manje važno. Medijima je važno da je sin pohrlio bolesnoj majci sa suzama u očima.

Gospođi Blagici Bandić želim sve najbolje i brz oporavak, no njen je sin prekršio sve moguće odredbe u vožnji autocestom ako je od Zagreba stigao do Mostara za 4 sata. I to dva puta, jer se i vratio jednako brzo. Halo, policija?

Nekako ispod nišana je prošla činjenica da je Milan bio kod majke i dan prije, u subotu ....

Zatim, izborni pobjednik? Gdje to? U Zagrebu ide u drugi krug, prednost je velika, istina, no ako SDP disciplinira svoje glasače, lako dostižna. Štoviše, bez problema. Naravno, kako bi se to spriječilo, krenuli su naslovi o Milanovićevoj smjeni Bernardića, ratu Mrsića i Bernardića ... Bullshit. 

Rajko Ostojić je nemušt kandidat, definitivno, no tko je još u životu uspio čuti koherentnu rečenicu iz Bandićevih usta? Nitko. Ali svi možemo doći do podataka koji su mediji dobili koliko stotina tisuća i milijuna kuna od Milančeta na natječajima koji su bili sve samo ne transparentni. 

Pa gle čuda, poklopilo se slučajno da isti ti mediji forsiraju arhanđela Milana na svojim naslovnicama ... I rade sve što treba kako bi se SDP-ove glasače razdvojilo i pasiviziralo. Zgodna koincidencija ...

Štoviše, "izvori" govore o prebjezima iz drugih stranaka koji će doći na noge Milanu i ponizno mu poljubiti prsten i "vratiti se tatici". Ljudi, ja znam da je od novinarstva teško živjeti, pitajte moju familiju, ali ovo su bljuvotine u najboljem maniru novinarstva iz vremena Josifa Broza ... No dobro, kak veliju stari - ko s vragom tikve sadi ili svaka rit dojde na šekret ...

I da, purgeri moji dragi, opet ste zakazali, ostali po birtijama i roštiljima gunđati kako su svi potkupljeni, kak nemreš do posla bez neke debele veze, kak su Hercegofci preuzeli sve ... Čujte, a da probate otići glasati i pošaljete Bandića u rodnu Poganu Vlaku? To vam nije palo na pamet?

Piše: Metronom
22.05.2013. 09:05:00
http://metro-portal.hr/zasto-mediji-s-bandicem-tikve-sade/78254/