Metro-portal.hr

objavljeno 30.09.2013. 22:01:00
EH, DA ...

Zašto loši dečki postaju dobri muževi

Koliko su vas puta za nekoga upozorili da nije baš dobar i da bi ga se trebalo kloniti? A zašto?

Jest zeznut, ali može biti odličan muž
Jest zeznut, ali može biti odličan muž (Arhiva)

Loši dečki su posvuda oko nas, no među njima ima i primjeraka koje defiinitivno treba razmotriti kao potencijalnog partnera, čak i životnog, i to iz više razloga. Za početak, zavodljviji su po definiciji, žene vole muškarce koji žive na rubu. 

Takvi se likovi ne obavezuju lako, ali kad to naprave, možete biti sigurni u njihovu ljubav. Ako i naprave nešto pogrešno, potrudit će se sto puta više od "normalnog" da to ispravi i ponovno stekne vaše povjerenje i dobije oprost.

Kad loš dečko shvati da nešto nije napravljeno, a trebalo je biti jer je obećao, za razliku od običnog dečaka on će to napraviti odmah. Sad. Trenutno. Bez obzira koliko koštalo, koliko bilo čudno ili neuobičajeno u tom trenutku, jer ga baš briga za to kako ga drugi gledaju. 

Njega je užitak gledati kad ga se pritisne uza zid sa svih strana, jer je tada najkreativniji, najjači i ne odustaje dok apsolutno sve ponovno ne bude na svojem mjestu u najkraćem mogućem roku. 

Uz sve navedeno, još jednom vrijedi ponoviti: ako je odlučio da vas voli, onda je to tako i ne mijenja se, nema te usputne avanture koja će ga odvesti od kuće zavijek. Pa vi vidite, isplati li se imati takvoga?




 


30.09.2013. 22:01:00
http://metro-portal.hr/zasto-losi-decki-postaju-dobri-muzevi/80785/