Metro-portal.hr

objavljeno 14.06.2017. 09:28:00
PITANJA

Zašto kasni Zenfone 4 nova generacija Asus pametnih telefona

Prema informacijama portala DigiTimes, Asus Zenfone 4 serija će biti predstavljena krajem srpnja ove godine, ili tri mjeseca kasnije od planiranog

ZenFone 4 kasni...
ZenFone 4 kasni... (Asus)

ASUSTeK Computer (Asus) je prilično odgodio predstavljanje četvrte generacije ZenFone modela pametnih telefona. Koji su razlozi?

Prema informacijama portala DigiTimes, Asus Zenfone 4 serija će biti predstavljena krajem srpnja ove godine, ili tri mjeseca kasnije od planiranog. ASUSTeK Computer za jedan od razloga kašnjenja navodi radikalne promjene u dizajnu uređaja i uvođenje inovacija.

U međuvremenu, tvrtka nije otkrila detalje vezane za nove Zenfone 4 modele. Samo su najavili da će nova generacija biti dostupna u tri različite veličine zaslona (najvjerojatnije 4,7", 5,5" i 6"). Prvi uređaj serije dolazi s 5,5 inčnim zaslonom. Njegova cijena trebala bi biti ispod 500 dolara.

Dok s nestrpljenjem čekamo novu generaciju Asus mobilnih uređaja, napokon je krenuo u prodaju Zenfone AR, najavljen još početkom godine. Podsjetimo, model je prvi na tržištu koji istodobno ima podršku za Google tango i Daydream VR platforme. Također, stiže još jedan novi Asus Zenfone AR, čija je premijera zakazana za 14. lipnja.

14.06.2017. 09:28:00
http://metro-portal.hr/zasto-kasni-zenfone-4-nova-generacija-asus-pametnih-telefona/105548/