Metro-portal.hr

objavljeno 09.12.2013. 23:01:00
EH, DA ...

Zašto je seks u braku najbolji seks?

Bez obzira na stigmu koja prati bračni seks, evo cijelog niza argumenata zašto se zapravo radi o najboljem seksu

Jutarnji seks? Nema problema :)
Jutarnji seks? Nema problema :) (FreeDigitalPhotos)

Seks u braku ima mnogo zagovornika, a možda još i više onih koji o njemu šire viceve i glasine koje nemaju puno veze s pravom istinom. Da, sjajno je sresti predivnu ženu/muškarca i provesti najluđu noć na svijetu, no koliko ljudi to stvarno i doživi?

Evo par dobrih razloga koji će vas uvjeriti da je seks u braku zapravo sjajna stvar, pa da počnemo s onim koji nitko ne može sporiti - seks s poznatom osobom je bolji zato što ste opušteniji i niste pod stresom, što automatski povećava kreativnost.

Recimo, jutarnji seks u neformalnim vezama nije baš uvijek moguć, a u braku - jest. Kad god vam to padne na pamet, dovoljno se prebaciti na drugu stranu kreveta, probuditi partnera poljupcima i ... da, lako je inicirati seks u braku kad znate da vas partner želi, jednostavno pokažete da vam je do seksa, bez komplikacija.

Uz sve to, ne treba izgledati savršeno jer vas je partner već vidio u svim mogućim izdanjima, od najgorih do najboljih, tako da tajni i muljanja jednostavno nema. To otvara mogućnosti raznog eksperimentiranja, cjelodnevne predigre laganim dodirima i značajnim pogledima i osmijesima, a možete i izravno pitati sve što biste željeli isprobati.

I, naravno, partner zna što volite, što znači da vas zna dovesti do vrhunca bez puno petljanja i kompliciranja. 

Sve u svemu, teško da ćete pronaći neku manu seksu u braku ...

09.12.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/zasto-je-seks-u-braku-najbolji-seks/82069/