Metro-portal.hr

objavljeno 14.08.2022. 21:01:00
OPA :)

Zašto je mlađe slađe, i to kad je mlađe muško

Žene su rekle da mlađi muškarci više pažnje posvećuju njihovim potrebama... i to je to!

Očito funkcionira...
Očito funkcionira... (Arhiva)

Mlađi muškarci koji su imali razočaravajuće prošle veze traže "dominantne i samouvjerene partnerice koje znaju što žele u seksu".

Alarie je istaknula kako su mnoge žene navele da su s mlađim muškarcima u seksu "okrenule tipične rodne uloge, u kojima je žena pasivnija", istaknuvši kako su im mlađi muškarci omogućili da postanu aktivnije i slobodnije.

"Žene su rekle da mlađi muškarci više pažnje posvećuju njihovim potrebama. Osim toga, u odnosu na starije muškarce, mlađi muškarci puno više energije ulažu u ženin užitak", napisala je znanstvenica.

Seksualna izdržljivost mlađih muškaraca

Napomenula je i kako je vrlo malo žena navelo da muškarci njihovih godina pokazuju istu razinu zahvalnosti i entuzijazma poput mlađih muškaraca. "Mnogim ženama, koje imaju između 40 i 50 godina, entuzijazam mlađih muškaraca jako godi. On je u suprotnosti s nedostatkom interesa muškaraca srednjih godina za udvaranje ženama svojih godina", dodala je Alarie.

A tu je i seksualna izdržljivost mlađih muškaraca. "Ja imam jako velik seksualni apetit, jako velik. Možda se poželim seksati osam puta dnevno. Ako je muškarac u četrdesetima, to će mu biti zabavno prvih tjedan dana. Ali, budite sigurni, poslije mu to više neće biti tako zabavno", rekla je jedna žena koju je Alarie intervjuirala.

14.08.2022. 21:01:00
http://metro-portal.hr/zasto-je-mladje-sladje-i-to-kad-je-mladje-musko/138885/