Metro-portal.hr

objavljeno 18.10.2014. 23:01:00
MMM

Zašto je maženje nakon seksa dobro

Iako je muškarce nakon seksa teško održati budnima, dobra runda maženja ima nekoliko vrlo pozitivnih rezultata koje ne treba zanemariti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (FreeDigitalPhotos)

Žene se vole maziti poslije seksa, no muškarce na to obično treba nagovarati jer se nakon orgazma dijelovi njihovog mozga jednostavno ugase i samo žele spavati. No, uz ovih par dobrih argumenata ne bi ga trebalo dugo nagovarati da ostane budan.

Za početak, najvažnija posljedica maženja, barem s muške točke gledišta, jest ta da je dobro maženje uvijek pravi uvod u drugu rundu. Rijetko koji muškarac koji drži do sebe če to odbiti, a maženje će biti pravi poticaj za oboje.

>> Spavanje ili maženje nakon seksa? >>

I inače je maženje dobro za seksualni život, jer stvara osjećaj privrženosti, koji posljedično stvara potrebu za više seksa, tako da vam dragi više ne može prigovarati da se rijetko seksate, jer imate sjajan protuargument - premalo se mazimo.

>> Žene više vole maženje poslije seksa od predigre >>

Naravno, maženje će vezu učiniti sretnijom jer se tijekom maženja izlučuje više oksitocina koji će nas učiniti sretnima - sretna žena, sretna veza odavno je poznata formula. 

>> Maženje je češće utjeha nego predigra za seks >>

Kako uz sve to maženje jača imunitet upravo zbog pojačanog lučenja oksitocina koji istovremeno i pomaže protiv boli - sve što trebate napraviti je svom dragom objasniti ove činjenice i maženje je zagarantirano. A i dobar san na kraju ...

18.10.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/zasto-je-mazenje-nakon-seksa-dobro/87888/