Metro-portal.hr

objavljeno 26.06.2011. 18:37:00
MUP:

Zasad nema novih tragova u potrazi za Antonijom

VIDEO - Pogledajte snimku privođenja Dragana Paravinje u čijem se kamionu vozila Antonia

Antonia Bilić
Antonia Bilić (Facebook)

Pretraga lokacija na području Obrovca i Brljana završena je danas oko 13 sati no još nisu pronađeni nikakvi novi relevantni tragovi u vezi s nestankom 17-godišnje Antonije Bilić, izjavila je Hini Marina Mandić iz Odjela za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, piše Hina.

Potraga za Antonijom Bilić nastavlja se.

U vezi s današnjim uhićenjem osumnjičenog Dragana Paravinje na području Republike Srpske, večeras u 18 sati u sjedištu policije u Banjoj Luci bit će održana konferencija za novinare na kojoj će prisustvovati i zamjenik glavnog ravnatelja hrvatske policije Milijan Brkić, najavila je Marina Mandić iz Odjela za odnose s javnošću MUP-a RH.

Dragan Paravinja koji se dovodi u vezu s nestankom malodobne Antonije Bilić. priveden je poslijepodne u sjedište Centra službi sigurnosti u Banjoj Luci gdje je u tijeku kriminalistička obrada nad njim, rekao je novinarima ravnatelj policije Republike Srpske Gojko Vasić. Potvrdio je kako je Paravinja (43) nešto prije 12 sati pronađen u okolici sela Donji Srđevići gdje se i skrivao protekla tri dana.

Skupina kriminalista Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske je tijekom dana otputovala u Banju Luku gdje će se uključili u istragu vezano za slučaj maloljetne Antonije Bilić (17) iz okolice Drniša, koja je nestala 7. lipnja. Forenzičkim vještačenjem je potvrđeno kako se ona nalazila u kabini kamiona kojim je upravljao Paravinja.

26.06.2011. 18:37:00
http://metro-portal.hr/zasad-nema-novih-tragova-u-potrazi-za-antonijom/60593/