Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2013. 09:04:00
LOOL

Zanimljive statistike o ženama i muškarcima

Nekoliko zanimljivosti koje se odlično uklapaju uz jutarnju kavicu i prvu trač partiju dana

Zrnca humora za jutarnju kavu
Zrnca humora za jutarnju kavu (Shutterstock)

Zanimljivi podaci o ženama i muškarcima uvijek mogu zabaviti, pa i iznenaditi, jer zapravo pokazuju u kakvom svijetu živimo. Recimo, mitski muški san o dvije žene u krevetu potvrđuje se činjenicom da polovica muškaraca ne bi imala ništa protiv da ih supruga prevari s drugom ženom.

S druge strane, prosječni muškarac dnevno primjeti pet žena s kojima bi rado vodio ljubav, a ljubavnice bi trebale još jednom razmisliti o svom životnom izboru, jer se samo 10 posto muškaraca koji se razvedu zbog ljubavne afere oženi svojom ljubavnicom.

Kad se svađate s ljepšom polovicom i nakon toga vam ona kaže da je nikad ne slušate, to može lako biti istina, jer kad vam srce počne udarati brže od 100 otkucaja u minuti, niti čujete niti razumijete što vam se govori.

Muškarcima je pametno ljubiti suprugu prije nego što krenu na posao, jer takvi muškarci imaju veće šanse za napredovanjem i većom plaćom.

Što se tiče izlazaka, tu je situacija također različita, jer muškarcima treba 15 minuta za odluku žele li ponovno izaći sa ženom s kojom su na spoju, dok je ženama za takvu odluku potrebno četiri puta više vremena, cijeli sat.

31.07.2013. 09:04:00
http://metro-portal.hr/zanimljive-statistike-o-zenama-i-muskarcima/79582/