Metro-portal.hr

objavljeno 02.03.2014. 18:22:00
MA DA?!

Zanimljive činjenice o muškarcima

Vjerovali ili ne, tek nešto više od polovine muškaraca ne vjeruje da mogu biti prijatelji s ženom, bez seksualnih primisli

Muškarci ne vole striptizete?!
Muškarci ne vole striptizete?! (Arhiva)

Muškarci ipak imaju sposobnost iznenađivanja, pogotovo kad napravite istraživanje i pitate ih neke stvari koje su već prešle u mitove i legende i uzimaju se zdravo za gotovo. 

Recimo, ako mislite da muškarci ne mogu biti prijatelji sa ženama, varate se, jer je nevjerojatnih 44 posto muškaraca priznalo da ima barem jednu prijateljicu koju ne doživljavaju kao potencijalnu seksualnu partnericu. Naravno, i oni su izjavili da im je ipak draže muško društvo jer je manje komplicirano. 

Striptizete su još jedan od mitova koji nisu baš do kraja točni, jer je 37 posto muškaraca izjavilo da nikad ne bi ušlo u striptiz klub, što je definitivno velika brojka. 

Vjerojatno će vas iznenaditi i brojka muškaraca koji dnevno barem jednom kažu volim te - vrlo velikih dvije trećine! Poznate golišave osobe također su vrlo privlačne, pa će 38 posto muškaraca kliknulo na sliku golog poznatog glumca ili pjevača da vidi sve detalje - da, muškog glumca ili pjevača ... 

Što se tiče masturbacije, podatak o četvrtini muškaraca koji to redovito rade na poslu sigurno će vas natjerati da pozorno pratite koliko vremena kolege provode na WC-u. Sigurno će vas iznenaditi brojka od 9 posto muškaraca koji se kunu da u životu nisu masturbirali - u vlastitom domu?!

Za kraj, par "ženskastih"podataka - četvrtina muškaraca redovito manikira nokte, a 22 posto ih je priznalo da je barem jednom u životu bubuljice na licu prekrilo korektorom. 

02.03.2014. 18:22:00
http://metro-portal.hr/zanimljive-cinjenice-o-muskarcima/83586/