Metro-portal.hr

objavljeno 15.04.2016. 20:01:00
ZAPAMTITE

Zaljubljeni muškarci kažu da su ovo glavne stvari ...

Zaljubljeni muškarac najbolji je muškarac, reći će vam svaka sretnica u toj situaciji, a kako muškarca dovesti u to stanje, pročitajte u članku ...

Zaljubljenog muškarca možete imati i vi :)
Zaljubljenog muškarca možete imati i vi :) (Arhiva)

Zaljubljenost je sjajan osjećaj ne samo ženama, već i muškarcima, bez obzira na to što će oni to prokomentirati neodređenom gestom i grimasom. Svaka žena zaslužila je imati jednog takvog, a ako za sada niste u toj situaciji, evo što muškarci kažu o tome - što im je toliko privlačno da se moraju zaljubiti.

Hrana - ljubav ulazi kroz želudac, i to kod oba spola, tako da muškarci podjednako uživaju u obroku koji im je napravila draga kao i u situaciji kad ona s užitkom jede hranu koju je on skuhao njoj.

Orgazam - muškarcima je njihov orgazam vrlo, vrlo važan, no vjerovali ili ne, pravim je frajerima puno važnije da uspiju zadovoljiti ženu i dovesti je do vrhunca. Kad je siguran da žena uživa s njim, muškarac je gotov ... 

Smijeh - muškarci obožavaju nasmijati svoju dragu, jer će njezin smijeh protumačiti kao kompliment sebi, a uz to im je smisao za humor kod žene pri vrhu liste poželjnih karakteristika.

15.04.2016. 20:01:00
http://metro-portal.hr/zaljubljeni-muskarci-kazu-da-su-ovo-glavne-stvari/97581/