Metro-portal.hr

objavljeno 15.08.2009. 09:39:28
stanje na cestama

Zakrčeni izlazi iz zemlje, gužve na Lučkom

Očekivani problemi na graničnim prijelazima u Istri, kolona se počela stvarati pred Zagrebom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Saša Midžor Sučić/CROPIX)
Pojačan je promet na većini prometnica u smjeru mora i unutrašnjosti, posebice na Istarskom ipsilonu, a kolona je prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija oko 18 km.
Na autocesti Zagreb-Karlovac, pred izlazom Lučko kolona je oko 4 km, a otežano se u koloni vozi i od Jastrebarskog u smjeru Karlovca.
Zbog gužve na autocesti A2 Zagreb-Macelj povremeno se promet preusmjerava sa čvora Krapina prema graničnom prijelazu Lupinjak, a kolona je oko 4 km pred čvorom Trakošćan.
Zastoji su na cesti između Vrgorca i Ploča, prilaznim cestama marijanskih svetišta, duž Jadranske magistrale (D 8) i Istri.

Molimo vozače da u zona prometnih nesreća voze bez zaustavljanja kako bi se izbjegle dodatne gužve i zastoji !

Zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, danas od 14 do 23 sata, te u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

Do 7. rujna u Zagrebu, za sav promet zatvoren je Podsusedski most. Obilazak je Jankomirskim mostom. Smjer istok-zapad: Samoborska cesta-Priobalna-Jankomirski most-Autocesta A3-Zagrebačka-Rakitska-Zagrebačka. Smjer zapad-istok: Zagrebačka-Rakitska-Autocesta A3-Jankomirski most-V. Škorpika-Samoborska cesta.

15. i 16. kolovoza od 14 do 4 sata ujutro za sav promet bit će zatvoreno središte Virovitice, zbog obilježavanja Dana grada Virovitice.

 

15.08.2009. 09:39:28
http://metro-portal.hr/zakrceni-izlazi-iz-zemlje-guzve-na-luckom/20328/