Metro-portal.hr

objavljeno 05.05.2010. 15:17:53
T-Mobile INmusic

Zakon Neba i Embassy 516 na INmusicu

Duhovnjaci iz Zagreba i dubrovački rockeri zaradili nastup sa svjetskim imenima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (INmusic)

Završen je natječaj za nastup bendova na T-Mobile INmusic festivalu, a najveći broj glasova osvojili su bendovi Zakon Neba i Embassy 516.

Bend Zakon Neba čini nekoliko mladih ljudi, pretezno studenata, iz Zagreba. Bend je aktivan sudionik brojnih manifestacija duhovne glazbe, a stvaraju isključivo autorsku duhovnu rock glazbu. U pripremi je i prvi nosač zvuka koji bi trebao izaći ove godine.

Dubrovački rock bend Embassy 516 osnovan je 2006., nakon nekoliko projekata u kojima su članovi benda zasebno sudjelovali. Embassy 516 cine Klichan (bubnjevi), Senta (bass), Gold (vokal), Silver (gitara, klavijature).

Na natječaj za nastup na T-Mobile INmusicu prijavio se ukupno 121 izvođač iz iz Hrvatske, Kosova, Srbije, Makedonije, Slovenije, BiH, Crne gore, Njemačke i Britanije, a za prijavljene bendove moglo se glasovati u tri kruga na službenoj web stranici festivala.

Festivalske ulaznice za T-Mobile INmusic festival (za dva dana) po trenutnoj cijeni od 440 kn, odnosno 390 kn s popustom za T-Mobile korisnike bit će u prodaji samo još do srijede, 5. svibnja. Od četvrtka, 6. svibnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 490 kn, odnosno 440 kn s popustom za T-Mobile korisnike.

Uz festivalsku ulaznicu, moguće je kupiti i kampersku ulaznicu po cijeni od 180 kn, a kampiranje će biti moguće uz posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice. Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, a svi T-Mobile korisnici mogu, rezervacijom putem SMS poruke, ostvariti popust od 50 kn pri kupnji jedne ulaznice.

Peti T-Mobile INmusic festival bit će održan 22. i 23. lipnja na Jarunu, a nastupit će Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene i mnogi drugi. Uz vrhunski glazbeni program, festival ove godine ima i bogatu šestodnevnu kampersku ponudu s nizom zanimljivih sadržaja. 

Kamperi će tako na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a uz osnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.

 

05.05.2010. 15:17:53
http://metro-portal.hr/zakon-neba-i-embassy-516-na-inmusicu/39345/