Metro-portal.hr

objavljeno 27.08.2013. 17:01:00
NOĆ ŠIŠMIŠA

Zagrijavanje za Noć šišmiša u Životinjskom kutku

Zabavite se na kreativnoj radionici izrađujući šišmiše od različitih materijala te saznajte brojne zanimljivosti i mitove o tim noćnim letačima

Noć šišmiša u Zoološkom vrtu
Noć šišmiša u Zoološkom vrtu (Zoološki vrt)

Po prvi puta se Noć šišmiša obilježava i u Životinjskom kutku te Vas ovim putem pozivamo da nas posjetite u subotu 31.8.2013. Od 10 do 13 sati za Vas smo pripremili pravo zagrijavanje za veliku manifestaciju obilježavanja Noći šišmiša u Zoološkom vrtu koja se održava već 9. godinu zaredom.

Ukoliko se još dvoumite što obući za večernji izlazak u Zoološki, prepustite se maštovitom oslikavanju lica naše likovne umjetnice koja će Vas ukrasiti najboljim šišmiš motivima. Zabavite se na kreativnoj radionici izrađujući šišmiše od različitih materijala te saznajte brojne zanimljivosti i mitove o tim noćnim letačima.

Pravi spektakl očekuje Vas istu večer s početkom u 18 sati u Zoološkom vrtu gdje će Vas zabavljati popularni pjevač Bojan Jambrošić, mađioničar Vladimir Štimac te skupina Artifan svojim vatrenim showom.

Uživajte u prekrasnoj noćnoj šetnji Zoološkim vrtom uz brojne druge sadržaje te naučite kako pomoći zaštiti šišmiša. Više informacija o cijelom događanju pročitajte na internet stranicama Zoološkog vrta.  
27.08.2013. 17:01:00
http://metro-portal.hr/zagrijavanje-za-noc-sismisa-u-zivotinjskom-kutku/80098/