Metro-portal.hr

objavljeno 15.10.2010. 21:02:00
OPET VOZE

Zagrebački taksisti prekidaju štrajk

Taksisti i Gradski ured za promet došli do kompromisa koji odgovovara svima, a najviše građanima kojima je taksi prijevoz postao povoljniji

Zagrebački taksisti prekidaju štrajk
Zagrebački taksisti prekidaju štrajk (Shutterstock)

Udruženje Radio taksi Zagreb priopćilo je da je danas prekinulo štrajk koji je počeo u četvrtak jer su pregovori s Gradskim uredom za promet završili prijedlogom odluke koji zadovoljava obje strane, a građanima istovremeno omogućuje znatno povoljniji taksi prijevoz.

Radio taksi Zagreb ponovno se ispričava svim građanima koji su zbog štrajka otežano obavljali svoje svakodnevne obveze. Kako je izjavio konzultant toga udruženja Vinko Kovačić, Radio taksi Zagreb objavio je današnje priopćenje baš zbog građana kako bi oni znali da se sada mogu u potpunosti koristiti uslugama Radio taksija Zagreb.

O sadržaju prijedloga odluke za sada pak ne žele davati informacije jer je, kako se i navodi u njihovu priopćenju, "sada na redu Skupština Grada Zagreba koja mora potvrditi novi prijedlog odluke". Radio taksi Zagreb predstavio je u utorak projekt "Taksi plus", nakon čega su, podsjeća se, predstavnici Radio taksija Zagreb održali sastanak s predstavnicima Gradske skupštine koji su pozdravili taj projekt, ali su i uputili predstavnike Radio taksija Zagreb u Gradski ured za promet s kojim su predstavnici udruženja Radio taksi Zagreb pregovarali dva dana. (hina/metro-portal)

15.10.2010. 21:02:00
http://metro-portal.hr/zagrebacki-taksisti-prekidaju-strajk/49802/