Metro-portal.hr

objavljeno 27.08.2010. 11:06:00
100 GODINA LETENJA

Zagrebački aeromiting prebačen sa subote na nedjelju!

Zbog nepovoljne vremenske prognoze za subotu aeromiting je prebačen na nedjelju s tim da postojeći program ostaje nepromijenjen

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.100godina.hr)

Iako su mnogi od vas s velikim oduševljenjem iščekivali početak subotnjeg zračnog spektakla na aerodromu Lučko, kojim se obilježava 100. obljetnica zrakoplovstva u Hrvatskoj,  nažalost morat ćete se strpjeti još jedan dan. Naime, zbog vremenske prognoze kojom se najavljuje nepovoljne vremenske prilike veliki aeromiting će se umjesto u subotu održati u nedjelju, 29. kolovoza, s tima da najavljivani program ostaje neizmijenjen.

Metro je već kratko najavio kako će posjetiteljima aeromitinga svoje umijeće predstaviti paraglajderi, padobranci, akrobatski piloti, jedriličari, a svi oni koji dođu imat će priliku uživati u zvuku old timera, te najboljih hrvatskih bendova na open air festivalu (Majke, grupa Pips Chips & Videoclips, Zadruga, Kinoklub, kao i mnogi demo bendovi).

Zrakoplovni aeromiting povodom 100 godina zrakoplovstva u nas će se, umjesto u subotu, održati u nedjelju 29. kolovoza prema postojećem programu.

Želja organizatora je da ljudi u ovim teškim vremenima dignu glavu gore i da im aeromiting ostane u lijepom sjećanju, te je upravo zato uzrečica Glavu gore moto ovogodišnjeg aeromitinga. Za sve posjetitelje aeromitinga na Lučkom organiziran je i prijevoz ZET-ovim autobusima. Autobusi će voziti od Velesajma do Lučkog, i natrag, u prosjeku svakih 15-ak minuta. Iako će se i na samom aerodromu moći parkirati, ipak organizatori predlažu da zbog gužvi na Karlovačkoj cesti razmislite o ZET-ovim autobusima. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

27.08.2010. 11:06:00
http://metro-portal.hr/zagrebacki-aeromiting-prebacen-sa-subote-na-nedjelju/46842/