Metro-portal.hr

objavljeno 08.12.2012. 11:53:38
ALO, GRADONAČELNIČE?

Zagreb zameten snijegom, ZETovci po birtijama

Bandić će prije ili kasnije izroniti na jednom jedinom očišćenom mjestu u gradu i pokušati nas uvjeriti kako je sve super, no ne nasjedajte

Trg bana Jelačića zameten snijegom
Trg bana Jelačića zameten snijegom (Metro)

Milan Bandić očito ima više sličnosti sa Željkom Kerumom nego što se čini na prvi pogled, jer današnja reakcija gradskih službi na dugo najavljivani snijeg jednaka je kao i inače - potpuni kaos i neorganiziranost.

Nekako nam je lakše shvatiti spli'skog Vlaja nego ovog zagrebačkog, jer spli'skom je snig strana pojava u gradu, no našem nije ...

Bandić će, naravno, sve svaliti na leđa Holdinga, kao da su građani glupi pa se ne sjećaju da je Holding kopile Bandića i njegove desne ruke Slobodana Ljubičića Kikaša, bastard čiji je posao dizanje kredita za financiranje izdašnih nepotrebnih poslova birtaških prijatelja gradonačelnika.

Uglavnom, snijega ima svugdje gdje ga ne treba biti, birtije su pune ZET-ovaca kojima ne pada na pamet voziti autobuse iako su ulice očišćene (u što smo se vlastitim očima uvjerili na Britancu), znači, stanje redovno.

Bandić će prije ili kasnije izroniti na jednom jedinom očišćenom mjestu u gradu i pokušati nas uvjeriti kako je sve super, no ne nasjedajte - ako ste pametni, nećete pomoliti nos iz kuće.

08.12.2012. 11:53:38
http://metro-portal.hr/zagreb-zameten-snijegom-zetovci-po-birtijama/75314/