Metro-portal.hr

objavljeno 26.05.2018. 17:14:00
KONFERENCIJE

Zagreb Ethics and Compliance 2018 - poslovna konferencija za sve

Svojim edukacijskim opsegom daje svoj doprinos jačanju stručnih kompetencija menadžera, gospodarstvenika, državnih i lokalnih dužnosnika te javnih službenika kao i promjeni stavova šire zainteresirane javnosti

Zagreb Ethics and Compliance 2018
Zagreb Ethics and Compliance 2018 (Arhiva)

Pozivamo vas na prvu međunarodnu konferenciju „Zagreb Ethics and Compliance 2018" (ZEC 2018) na temu poslovne etike i usklađenosti, koja će se održati 13.-14.06.2018. u hotelu Westin, u organizaciji tvrtke Ravecon d.o.o. za poslovno savjetovanje.

Konferencija Zagreb Ethics and Compliance 2018 obrađuje teme poslovne etike, usklađenosti, anti-korupcije, upravljanja rizicima, društveno odgovornog poslovanja i nefinancijskog izvještavanja te je jedina takva konferencija u široj regiji.

Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u privatnom i javnom sektoru te, između ostalog, istaknuti važnost u sprječavanju korupcije odnosno upravljanju njezinim rizicima u javnoj upravi, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, javnopravnim tijelima, trgovačkim društvima u kojima država te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju vlasničke udjele.

Konferencija podupire jačanje općih principa dobrog upravljanja i organizacije, koji podrazumijevaju odgovornost, učinkovitost, transparentnost, otvorenost, participativnost, osjetljivost i pravičnost poslovnog privatnog i poslovno političkog, javnog sektora.

Svojim edukacijskim opsegom, Zagreb Ethics and Compliance 2018 daje svoj doprinos jačanju stručnih kompetencija menadžera, gospodarstvenika, državnih i lokalnih dužnosnika te javnih službenika kao i promjeni stavova šire zainteresirane javnosti.

Konferencija ima podršku Predsjednice Republike i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a očekujemo i pokroviteljstvo Minsitarstva uprave. Dio sredstava od uplaćenih kotizacija bit će darovan Zavodu za pedijatriju klinike za dječje bolesti u Klaićevoj. 

Na konferenciju se možete prijaviti na službenim stranicama:

https://ethicsandcompliance.eu/ 

26.05.2018. 17:14:00
http://metro-portal.hr/zagreb-ethics-and-compliance-2018/112358/