Metro-portal.hr

objavljeno 03.11.2018. 12:46:00
PRIKLJUČITE SE!

Zagorkin kamp za žene starije od 55 godina

Program jw dio projekta #Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost koji provode Centar za ženske studije, Etnografski muzej iz Zagreba te Lokalna akcijska grupa Zagorje Sutla

Radionice za žene
Radionice za žene (ZK)

Zagorkin kamp, niz radionica namijenjenih ženama starijima od 55 godina iz Like, Zagorja i Zagreba uključujući one koje žive u samačkim kućanstvima, nezaposlenima i umirovljenicama, održat će u ponedjeljak i utorak, 5. i 6. studenoga u Zagrebu, najavio je Centar za ženske studije.

Radionice počinju u ponedjeljak, u 11 sati, a završavaju u utorak u 18 sati. Polaznice će se kroz njih moći upoznati sa starim knjigovezačkim obrtom, uključiti u likovne i etnografske te radionice o odijevanju i rodnom kodiranju, predavanja o coprnicama itd.

Program Zagorkinog kampa dostupan je na web stranicama Centra ženske studije (www.zenstud.hr), Etnografskog muzeja (www.emz.hr) i Lokalne akcijske grupe Zagorje Sutla (www.zagorjesutla.eu).  Za sudjelovanje je nužno prijaviti dolazak.

Spomenuti Program dio je projekta #Za BITI +54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost koji provode Centar za ženske studije, Etnografski muzej iz Zagreba te Lokalna akcijska grupa Zagorje Sutla.

Ukupna vrijednost tog projekta je 695 tisuća kuna, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 591 tisuću kuna.

03.11.2018. 12:46:00
http://metro-portal.hr/zagorkin-kamp-za-zene-starije-od-55-godina/115215/