Metro-portal.hr

objavljeno 13.03.2020. 13:30:00
ONLINE

Zadnja večer 11th Zagreb International Blues Festivala uživo na internetu

Otkazana je zadnja večer Zagreb International Blues Festivala, koja se trebala održati večeras u zagrebačkom klubu "Booze & Blues".

Uključite se online!
Uključite se online! (Arhiva)

U skladu s preporukom Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zbog poduzetih mjera i preporuka ograničavanje organiziranih okupljanja zbog korona virusa, otkazana je zadnja večer Zagreb International Blues Festivala, koja se trebala održati večeras u zagrebačkom klubu "Booze & Blues". Na žalost ljubitelja bluesa, nastup Colours of Blue i Zvonimira Varge neće se održati.

Ipak, za sve zainteresirane, Zvonimir Varga će svirati u svojoj sobi točno od 20 h, a prijenos nastupa možete uživo pratiti na njegovoj Facebook stranici!

Varga je po mnogočemu jedinstvena figura na hrvatskoj kantautorskoj sceni - glazbi se ozbiljnije posvetio tek nakon što je prešao tridesetu, a zatim je u idućih 10 godina objavio osam albuma, kompilaciju, 20-ak singlova i spotova, napisao zbirku poezije i slikovnicu te skladao za kazalište. Njegov rad izdvaja se iz mora i gomila estradnog "kičeraja", spajajući mainstream i kantautorski klasicizam s elementima americane. Koncertno je iznimno aktivan pa se bliži brojci od 300 samostalnih nastupa diljem regije, a uz standardne festivale i klubove, nastupao je i u zatvorima, staračkim domovima i knjižnicama.

13.03.2020. 13:30:00
http://metro-portal.hr/zadnja-vecer-11th-zagreb-international-blues-festivala-uzivo-na-internetu/124354/