Metro-portal.hr

objavljeno 02.09.2011. 17:46:00
VESELI URED

Zabunom počastila cijeli ured kolačima s kanabisom

Zaposlenica je tvrtke u zamrzivaču našla smrznute kolače koje je ispekao njezin sin te je odlučila počastiti kolege u uredu, ne znajući da u njima i marihuane

Fotografija vijesti

Što učiniti kad na stolu u uredu ugledate čokoladne kolače o kojima ne znate apsolutno ništa, niti imate dopuštenje da ih dirate? Kakvo je to pitanje, pa pojesti ih, naravno!

Upravo je ova misao vodila troje zaposlenika računovodstvene tvrtke u gradu Victoriji, u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji.

Prvotnu neodoljivu želju za slatkim i grižnju savjesti što su smlatili cijeli pladanj nakon trideset minuta zamijenio je osjećaj euforije i neizdrživa potreba za nekontroliranim smijehom. Nakon što su počeli govoriti potpuno nepovezane stvari i vidjeti predmete i životinje nasred ureda, ostali su zaposlenici pozvali hitnu pomoć, koja je ubrzo utvrdila da su drogirani.

Policija je kasnije shvatila što se dogodilo. Jedna je zaposlenica tvrtke u zamrzivaču našla smrznute kolače, koje je još godinu dana ranije ispekao njezin sin, a ono što nije znala jest da je tajni sastojak koji je nestašni mladić u njih stavio bila marihuana.

Iz policije su odlučili da protiv (očigledno ne previše pametnog) sina neće podizati optužnicu, već ga samo prisiliti na odrađivanje nekoliko sati rada u zajednici, a optužnica neće biti podignuta niti protiv majke.

Čitajući ovu bizarnu vijest, ne možemo se ne zapitati kakav to tinejdžer peče kolače s marihuanom i onda ih ostavlja u maminom hladnjaku, a i odluka majke da iz hladnjaka izvadi stare i neidentificirane kolače te ih odnese kolegama u uredu u najmanju je ruku krajnje neobična.

02.09.2011. 17:46:00
http://metro-portal.hr/zabunom-pocastila-cijeli-ured-kolacima-s-kanabisom/62826/