Metro-portal.hr

objavljeno 22.11.2010. 10:41:22
OBORINSKE VODE

Za sav promet zatvorena cesta Jakovlje-Donja Bistra

Županijska cesta Jakovlje-Donja Bistra zatvorena je zbog vode na kolniku, a zbog odrona otežano se jednim trakom vozi dionicom državne ceste D1 Gračac-Knin

Fotografija vijesti

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima od kiše u većem dijelu zemlje, te zbog odrona duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju. Zbog radova na dionici autoceste A1 između čvorova Sveti Rok- Maslenica, kroz tunel Krpani prometuje se jednom cijevi dvosmjerno, a zabrana je prolaza izvanrednim prijevozima čija je širina veća od 3,40m. Obilazak je državnim cestama od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica.

Na autocesti A 3, Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4, Zagreb-Goričan, zbog radova, na čvoru Kraljevečki Novaki promet ide dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na Jadranskoj magistrali (D 8) na Šibenskom mostu i na dionici Kaštel Stari-čvor Plano, prometuje se naizmjeničnim propuštanjem vozila. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je izlaz teretnih vozila. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu su katamaranske linije iz Rijeke za Mali Lošinj, Rab i Novalju, a iz Splita za Vis i Lastovo. (hina/metro-portal)

22.11.2010. 10:41:22
http://metro-portal.hr/za-sav-promet-zatvorena-cesta-jakovlje-donja-bistra/51560/