Metro-portal.hr

objavljeno 22.02.2014. 23:02:00
MA DA?!

Za orgazam je važna veličina, ali ne penisa :)

Iako bi obdareni muškarci vjerojatno imali priličnu količinu primjedbi na ovu tvrdnju, ipak se radi o ozbiljnom istraživanju :)

Ipak muškarci nemaju veze s tim
Ipak muškarci nemaju veze s tim (Arhiva)

Žene koje imaju problema s doživljavanjem orgazma imaju fizički razlog za to, naime, radi se o veličini klitorisa. Da bi dokazali svoju teoriju, u istraživanju su magnetskom rezonancom skenirali zdjelično područje žena koje su kasnije intervjuirali.

Trećina žena priznala je da nikad ne doživljava orgazam unatoč svom uloženom trudu, dok su s ostale dvije trećine imale normalna seksualna iskustva. Žene koje su imale problema s doživljavanjem orgazma redom su imale manji klitoris koji je uz to bio i smješten dalje od vagine.

Seksolozi se nadaju da će im ovo otkriće pomoći pri rješavanju problema ženama koje ne mogu postići orgazam, jer tvrde da su G i C točka mitovi koji nemaju veze s orgazmom, a da je klitoris ključan za postizanje zadovoljstva.

Čitateljice Foruma razvile su prilično žučnu i dugotrajnu diskusiju na tu temu u podforumu Klitoris: da li smo zadovoljne veličinom ... koju vrijedi pratiti zbog zanimljivih i praktičnih savjeta.

Stoga, ako vam draga ima poteškoća, znate što vam je raditi ...

22.02.2014. 23:02:00
http://metro-portal.hr/za-orgazam-je-vazna-velicina-ali-ne-penisa/83433/