Metro-portal.hr

objavljeno 11.10.2015. 23:01:00
EH, DA ...

Za čime se žali u seksu

U seksu mnogima želje ostaju neispunjene, pa vrijedi znati za čime najviše žale pripadnice ljepšeg spola, a što su željeli napraviti muškarci

Eh, da sam joj samo prišao ...
Eh, da sam joj samo prišao ... (Arhiva)

Seks je neizostavan dio svakih muških ili ženskih razgovora, a kad se skupi takvo društvo, prije ili kasnije na red će doći i ono što se u seksu željelo napraviti, a nije.

Tako je ženama na vrhu liste kajanja gubitak nevinosti s pogrešnim muškarcem, jer rijetko je koja bila sretna i zadovoljna s tim iskustvom, a i likom koji je dobio tu čast.

Nakon toga, prilično očekivano, slijedi nevjera za koju su imale priliku i željele je, no ipak su se povukle, a zatim dolazi seks za jednu noć u obje varijante - i onaj koji su imale i bio je loš, i onaj koji su propustile, a misle da je mogao biti sjajan.

Muškarci će se, naravno, kajati što prije braka nisu imali više različitih partnerica iako su imali priliku za to, dok je ženama problem to što su imale previše različitih partnera

I da, muškarci će uvijek imati onu jednu ženu kojoj nisu prišli, a jednostavno su znali da trebaju jer bi seks bio svemirski ... ili barem tako misle.

11.10.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/za-cime-se-zali-u-seksu/94397/