Metro-portal.hr

objavljeno 21.04.2015. 23:01:00
UFFF

Za čim muškarci pate u seksu

Muškarci u seksu žele tri prilično jednostavne stvari, a među njima je, naravno, istaknut oralni seks koji je vjerojatno najomiljenija stvar

Sve je prilično jednostavno
Sve je prilično jednostavno (Arhiva)

Muškarcima je seks vrlo jednostavna stvar, a žene su te koje to kompliciraju predigrom i ostalim dodatnim ukrasima samom činu seksa, misle oni, no kad bi žene znale koliko je jednostavno zadovoljiti čežnju svog dragog, sigurno bi primjenile ove savjete.

>> Poze u seksu koje muškarci najviše vole >>

Tako muškarcima u mokre snove često dolazi napredni misionarski položaj, jer je tada u dominantnoj pozi, a ženske noge na njegovim ramenima otvaraju mu mogućnost potpune kontrole (a ženama donosi veliko zadovoljstvo i najčešći orgazam od svih poza).

>> Najopasnije poze su seksu za muškarce >>

Oralni seks nije poza, iako može prijeći u famozni 69, no to je stvarno najjednostavniji način pružanja užitka muškarcu koji se osjeća kao da je na sedmom nebu.

Za kraj, seks za vrijeme tuširanja je omiljen iz više razloga - em je žensko tijelo odmah golo, uz to je i mokro, a međusobno sapunanje samo će dodatno podgrijati atmosferu. Još ako imate pri ruci i ogledalo u kojem se možete vidjeti ...

21.04.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/za-cim-muskarci-pate-u-seksu/91317/