Metro-portal.hr

objavljeno 19.12.2013. 15:47:21
COOL

X-mini ME - vrhunska glazba u zvučnicima veličine palca

X-mini ME savršeno će pristajati kao privjesak vašim ključevima ili torbi, a zahvaljujući jedinstvenom dizajnu besprijekorno će funkcionirati kao modni dodatak

Cool prijenosni zvučnici
Cool prijenosni zvučnici (Tehnocentar)

Novi proizvod singapurske tvrtke Xmi još jednom je u cijelosti redefinirao tržište malih prijenosnih zvučnika. Predstavljamo X-mini ME - prvi maleni prijenosni zvučnik veličine palca.

Iako skromnih dimenzija, X-mini ME oduševit će vas baterijom koja osigurava preko 6 sati neprekidne glazbe.Savršenih proporcija, sa 44 mm visine i 44 grama težine, X-mini ME prvi je prijenosni zvučnik veličine palca, čime je proizvođač legendarnog X-minija još jednom podigao ljestvicu u misiji Sound Beyound Size.

Kompatibilan sa svim prijenosnim audio uređajima sa standardnim 3,5 mm audio jackom, X-mini ME ponovo je postavio nove standarde u prijenosnoj kategoriji izvrsnog zvuka. Baš kao što je prvi X-mini zvučnik promijenio način kako ljudi razmišljaju o prijenosnim zvučnicima, tako i X-mini ME donosi novu perspektivu svima koji žele nositi i slušati glazbu svuda sa sobom.

X-mini ME savršeno će pristajati kao privjesak vašim ključevima ili torbi, a zahvaljujući jedinstvenom dizajnu besprijekorno će funkcionirati kao modni dodatak.

X-mini ME dostupan je po cijeni od 169 kuna na prodajnim mjestima Algoritma, Elipsa, Emmezete, HG Spota, Metroa te Tisak medije.

19.12.2013. 15:47:21
http://metro-portal.hr/x-mini-me-vrhunska-glazba-u-zvucnicima-velicine-palca/82267/