Metro-portal.hr

objavljeno 16.04.2013. 11:03:00
SAZNAJEMO

Wüstenrot stambeni krediti - odmah

Zaštitite standard fiksnom kamatnom stopom

Do stana se može uz povoljan kredit
Do stana se može uz povoljan kredit (Wuestenrot)

Kupili biste stan čime biste napokon riješili svoje stambeno pitanje, ali gdje god se okrenete vidite ponekog prijatelja, člana obitelji ili kolegu kojemu je rata kredita kojeg je uzeo u švicarskim francima toliko narasla da jedva krpa kraj s krajem.

Nažalost, s pojavom recesije mnogi su se našli u neugodnoj situaciji da jedva otplaćuju svoje kreditne obveze ili su ih krediti toliko stisli da su morali promijeniti životne navike i odreći se mnogih stvari koje su im predstavljale zadovoljstvo.

Ipak, nema razloga za kreditnu fobiju jer tu su stambeni krediti. Njihova najvažnija i najprivlačnija osobina je svakako fiksna kamatna stopa koja vam kao korisniku osigurava fiksni iznos rate kroz cijeli rok kreditiranja - saznajemo u Wüstenrot stambenoj štedionici. To znači da će vam na kreditu koji ste uzeli na 20 godina, kada uzmete u obzir redovitu godišnju inflaciju od 1 do 2%, udio troška otplate kredita u ukupnim životnim troškovima zapravo padati. Fiksna kamatna stopa zaštiti će vas dakle od životnih neugodnosti koje može donijeti povećanje rate, ali kako takav krediti uzeti odmah bez uplaćivanja stambene štednje kroz dulji vremenski period?

Odgovor na ovo pitanje također smo dobili u Wüstenrot stambenoj štedionici. Radi se o kreditima za međufinanciranje. Ova vrsta kredita omogućuje stambenim štedišama da realiziraju stambeni kredit i prije minimalnog vremena štednje od dvije godine i onda kada nemaju dovoljan iznos vlastite ušteđevine. Drugim riječima, dovoljno je zaključiti stambeno-štedni ugovor s našom štedionicom i već možemo razgovarati o stambenom kreditu bez obzira koliko iznosi stambena ušteđevina korisnika kredita - kažu nam u Wüstenrotu.

Ova opcija sigurno će razveseliti mnoge jer na ovaj način možete stambeni krediti dobiti odmah, bez duljeg vremenskog perioda štednje u stambenoj štedionici. Istovremeno, zaključenjem ugovora o štednji sa stambenom štedionicom ući ćete u najisplativiji i najsigurniji oblik štednje. Ne samo da ćete dobiti državna poticajna sredstva već i priliku da realizirate stambeni kredit s fisknom kamatnom stopom što znači da u budućnosti nećete morati brinuti za svoj standard. A budućnost treba biti sigurna, zar ne?

Više informacija na www.wuestenrot.hr

16.04.2013. 11:03:00
http://metro-portal.hr/wustenrot-stambeni-krediti-odmah/77596/