Metro-portal.hr

objavljeno 28.04.2008. 00:45:55

Winehouse puštena iz pritvora

Pjevačica je provela noć u zatvorskoj ćeliji, a osumnjičena je za napad na dvojicu muškaraca

Amy je u samo jednoj noći uspjela napasti dvojicu bitno snažnijih muškaraca koje je udarala glavom i šakama
Amy je u samo jednoj noći uspjela napasti dvojicu bitno snažnijih muškaraca koje je udarala glavom i šakama (AFP)

Pjevačica Amy Winehouse puštena je u subotu ujutro nakon što je provela noć u pritvoru zbog sumnje da je napala dvojicu muškaraca, a protiv nje neće biti podignuta optužnica već će joj u sudski dosje biti upisana opomena, objavila je policija.

Amy je pristala doći u policijsku postaju u petak u središtu Londona kako bi bila ispitana pošto je policija primila prijavu 38-godišnjeg muškaraca koji je tvrdio da ga je u srijedu rano ujutro pjevačica napala.

Prema prijavi koju je odbila policija, Amy je navodno napala dvojicu te jednog muškarca udarila glavom, a drugoga šakom. Prvi muškarac se navodno obio odmaknuti od stola za biljar, a drugi je takist kojega je Amy napala nakon što je shvatio da ona nema novaca za vožnju taksijem.

Nema optužniceProtiv Amy Winhouse neće biti podignuta optužnica, već će joj u sudski dosije biti upisana opomena. Ispitana je u Scotland Yardu kamo je došla svojevoljno kako bi odgovorila na optužbe za napad.  

Winehouse je puštena u subotu uz opomenu koja će biti upisana u njezin sudski karton, ali protiv nje neće biti podignuta optužnica, objavio je Scotland Yard. Dvadesetčetvorogodišnja Winehouse, inače dobitnica nagrade Grammy, u posljednje vrijeme puni stupce žute kronike svojim burnim privatnim životom i bitkom protiv ovisnosti o drogi. U veljači je bila saslušana na policiji zbog sumnje u uživanje cracka. U javnost je iscurio i snimljeni video materijal koji je odmah plasiran na internet, a na kojem se jasno vidi pjevačica koja se drogira crackom.

Njezin suprug, dvadesetpetogodišnji Blake Fielder-Civil, odgovarao je krajem prošloga tjedna na sudu za pokušaj ometanja rada pravosudnih tijela te za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, no sud je odbacio optužbe.

Blake se još uvijek nalazi u zatvoru, a nedavno je, nakon predoziranja heroinom, reanimiran. Kako su objavili britanski mediji, Blake za drogu zarađuje prodajom potpisanih autogram karti njegove supruge. Osim toga, svi njegovi susreti s pjevačicom strogo se kontroliraju. Problematičnom paru obitelj Winehouse uputila je i javno pismo u kojem ih mole da se upute na liječenje od ovisnosti, no čitava priča je završila bez uspjeha.

Istovremeno, Amy radi punom parom, pa je tako za kratki nastup u Parizu inkasirala milijun funti, a za svoj nastup na dodjeli Grammyja obasuta je lovorikama.

Njezino se bogatstvo procjenjuje na 19,7 milijuna dolara prema zadnjem popisu koje je objavio Sunday Times.     (NET.HR/METRO)

28.04.2008. 00:45:55
http://metro-portal.hr/winehouse-pustena-iz-pritvora/6427/