Metro-portal.hr

objavljeno 30.04.2008. 01:20:56
Amy ide dalje

Winehouse pjeva za Bonda

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Amy Winehouse, iako medijima daleko zanimljivija po svojim ispadima i partijanjima, ipak nije u drugi plan stavila svoju karijeru jer je, kako kaže njezin producent, počela raditi na naslovnoj temi nadolazećeg filma o Jamesu Bondu ‘Quantum of Solace’, prenosi Tportal.
Kontroverzna 24-godišnja britanska pjevačica udružit će snage sa svojim producentom Markom Ronsonom.

Ronson, koji je tu informaciju potvrdio BBC-ju, kaže da nije siguran hoće li se ta pjesma na kraju naći na soundtracku novog Bondovog filma jer još nije potpisan nikakav službeni ugovor.

- Radimo na pjesmi, pa ćemo vidjeti što će biti - kaže Ronson dodajući i da s Amy planira snimati novi album. Prema njegovim riječima, Amy se jako svidjela ideja o Bondovoj temi te je odmah pristala napraviti pjesmu, a za producenta je bez puno razmišljanja angažirala svog starog suradnika.

ZvijezdeDosad su za filmove o tajnom agentu Jamesu Bondu naslovne pjesme skladale između ostalih i Tina Turner, Tom Jones, Carl Simon, Madonna i Duran Duran. Amy u ovaj projekt ulazi s producentom Markom Ronsonom. 

- Vjerojatno će se javiti još puno poznatih glazbenika sa svojim rješenjima. Ako im se ne svidi naša pjesma, pronaći će nešto drugo’ - tvrdi Ronson.

Inače, Amy je opovrgnula govorkanja o tome da je svog supruga Blakea Fielder-Civila, koji je trenutačno u zatvoru, prevarila s menadžerom.   (METRO)

30.04.2008. 01:20:56
http://metro-portal.hr/winehouse-pjeva-za-bonda/6568/