Metro-portal.hr

objavljeno 06.08.2017. 16:29:00
SJAJNO!

Will i Grace ponovno na malim ekranima

Serija 'Will i Grace' tijekom osam sezona prikazivanja zaslužila je 16 Emmyja, uključujući i glumačke nagrade za svih četvero glavnih aktera

Will i Grace - još dvije sezone
Will i Grace - još dvije sezone (Screenshot)

Serija 'Will i Grace', televizijska komedija zaslužna za uvođenje homoseksualaca u 'mainstream' pop kulturu mnogo prije nego što su istostopolni brakovi postali legalni, vraća se ove jeseni na male ekrane, objavio je NBC. 

Dogovoreno je snimanje dviju novih sezona serije, u kojima će sve zvijezde izvornika - Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes i Megan Mullally reprizirati svoje uloge.

Serija se prikazivala osam sezona, počevši od 1998., a u nastavku će se potpuno ignorirati veliki finale iz 2006. Homoseksualni odvjetnik Will (McCormack) i njegova heteroseksualna prijateljica Grace (Messing), koji su se bili razdvojili, u nastavku opet žive zajedno u njujorškom stanu jer su ih spojile novonastale okolnosti. Njima prekoputa i dalje su 'gay' prijatelj Jack (Heyes) i narcisoidna Karen (Mullaley). 

Najvažnije i prije svega, želimo biti zabavni, a naravno da ćemo uključiti i aktualna politička i kulturna zbivanja, kazao je McCormack. Tako će se, primjerice, Karen u seriji hvaliti svojim prijateljstvom sDonaldom i Melanijom Trump. Na prvom čitanju scenarija umirali smo od smijeha, rekla je Debra Messing. Bilo je to kao povratak kući.

Serija 'Will i Grace' tijekom osam sezona prikazivanja zaslužila je 16 Emmyja, uključujući i glumačke nagrade za svih četvero glavnih aktera.

06.08.2017. 16:29:00
http://metro-portal.hr/will-i-grace-ponovno-na-malim-ekranima/106570/