Metro-portal.hr

objavljeno 01.07.2019. 10:30:00
NAJAVE

Whitesnake donose u srijedu najveće hitove u Zagreb

Zagrebačka heavy rock četvorka Animal Drive, koju predvodi Dino Jelusić, nastupit će kao predgrupa Whitesnakeu na velikom koncertu na stadionu Šalata

Whitesnake stižu na Šalatu
Whitesnake stižu na Šalatu (Arhiva)

Grupa Whitesnake predvođena velikim Davidom Coverdaleom dolazi na zagrebački stadion Šalata u srijedu 3. srpnja u sklopu svjetske turneje "The Flesh And Blood". Kao predgrupa nastupit će Animal Drive. Poznata je satnica nastupa i dobar dio set liste hard rock legendi.

Omiljeni zagrebački koncertni prostor na otvorenom, smješten u centru grada, ugostit će rock divove na jednom od najvećih gostovanja ovog ljeta. Whitesnake se vraćaju u Zagreb predstaviti najveće hitove iz 40 godina duge karijere, dopunjene nekim novim pjesmama. Poznata je i satnica za ovaj ljetni spektakl na otvorenom. Vrata stadiona Šalata otvaraju se u 19:00, program će otvoriti Animal Drive u 20:00. Nastup legendarnih Whitesnake planiran je točno u 21:00.

Whitesnake - "Here I Go Again"

Legendarni hard rock bend bez sumnje je glazbena institucija. Predvođeni Davidom Coverdaleom, jednim od najvećih rock vokala u povijesti, Whitesnake će izvesti najveće hitove iz bogatog repertoara i predstaviti posljednji studijski album „Flesh & Blood".

Dokazujući da su s godinama oštriji, legende će u ljetno vrijeme u Zagrebu grmiti s najvećim hitovima koji su ih upisali u rock antologiju. U prilog tome govori i setlista, pa će se moći čuti vječne "Here I Go Again", "Is This Love" i "Still Of The Night" kao i brojne druge hitove poput "Give Me All Your Love", "Crying In The Rain" i "Slow And Easy".Whitesnake - "Is This Love"

Netom nakon odlaska iz benda Deep Purple, David Coverdale je 1978. osnovao grupu Whitesnake. Jedan od najvećih rock bendova svih vremena, neumorni britanski bogovi u više od četiri desetljeća rada, 13 studijskih albuma i multi-platinastih izdanja ostaju jedan od najprepoznatljivijih bendova današnjice.

Zagrebačka heavy rock četvorka Animal Drive, koju predvodi Dino Jelusić, nastupit će kao predgrupa Whitesnakeu na velikom koncertu na stadionu Šalata.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 240 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 260 kn i vrijede za cijeli prostor za publiku. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama na svim prodajnim mjestima Eventima ostvaruju popust od 10%. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr.

01.07.2019. 10:30:00
http://metro-portal.hr/whitesnake-donose-u-srijedu-najvece-hitove-u-zagreb/119317/