Metro-portal.hr

objavljeno 10.09.2019. 14:01:00
POGLEDAJTE

White Rabbit predstavlja Gangstera

White Rabbit ide dalje - Igor “Gangster” Recek u novoj epizodi serije o custom kulturi u Hrvatskoj

Gangster o custom kulturi
Gangster o custom kulturi (White Rabbit)

Online serija o jedinstvenim ljudima i njihovim pričama pokrenuta je u svibnju ove godine, a upravo je objavljen drugi nastavak. Radi se o serijalu koji prati različite ljude, fokusira se na njihove projekte, životni stil i strast.

Tek je druga epizoda vani, a na ekranu nam iskaču erotske karte iz osamdesetih, robot masažeri i super rijetki predmeti skriveni u zagrebačkim tavanima. Zvijezda epizode je naime Igor "Gangster" Recek. 

Pokušati objasniti iskustvo, želju i energiju koja stoji iza Gangsterove ljubavi prema kolekcionarstvu u ovom pisanom obliku ne bi bilo fer. Obzirom na činjenicu da je bilo previše priča i situacija koje su trebale stati u "zečju rupu", nije sve stalo u jedan video te su producenti odlučili priču podijeliti u dva dijela. 

White Rabbit je platforma temeljena na custom kulture pokretu koji se naslanja prvenstveno na 50te i 60te godine prošlog stoljeća. Inspirirani su motociklizmom, autobilizmom, ali isto tako i glazbom, umjetnošću i stilom života tog perioda.

Njihov cilj je predstaviti svijet custom kulture promicanjem pojedinaca, projekata i događaja u Hrvatskoj i regiji, a i istovremeno okupiti zajednicu s ciljem pokretanja novih ideja i inicijativa.

White Rabbit TV najvažniji je kanal ove zajednice, a više o svemu pronađite na njihovim društvenim mrežama.

10.09.2019. 14:01:00
http://metro-portal.hr/white-rabbit-predstavlja-gangstera/120595/