Metro-portal.hr

objavljeno 19.01.2020. 09:43:00
SJAJNO!

WhatsApp i dalje bez oglasa

Inzistiranje na oglašavanju vjerojatno je razlog zbog kojeg su Acton i Koum napustili Facebook te prekinuli kontakte sa Zuckerbergom

Sjajne vijesti!
Sjajne vijesti! (Arhiva)

Facebook je odustao od prikaza oglasa u WhatsAppu te će se fokusirati na razvoj opcija koje će kompanijama omogućiti kvalitetniju komunikaciju s korisnicima.

Prije nego što je Facebook platio milijarde dolara za WhatsApp, suosnivači te komunikacijske platforme Brian Acton i Jan Koum govorili su kako ne žele vidjeti oglase među porukama na WhatsAppu. Nakon akvizicije Facebooka svima je bilo jasno da će Zuckerberg i ekipa razmišljati o načinima na koji mogu unovčiti WhatsApp i da će oglasi biti jedna od mogućnosti na koju ću se odlučiti.

Inzistiranje na oglašavanju vjerojatno je razlog zbog kojeg su Acton i Koum napustili Facebook te prekinuli kontakte sa Zuckerbergom. 

Prošle godine iz Facebooka su prikazali kako bi mogli izgledati oglasi na WhatsAppu - plan je bio integrirati ih u opciju statusa, a kasnije tko zna, možda i među poruke, kao što danas imamo na Messengeru.

Na kraju priče - oglasa i dalje nema, na oduševljenje korisnika!

19.01.2020. 09:43:00
http://metro-portal.hr/whatsapp-i-dalje-bez-oglasa/123211/