Metro-portal.hr

objavljeno 20.02.2012. 14:51:12
ODGOVOR MEDIJIMA

Wenger uvjeren: Moja pozicija u Arsenalu je sigurna

"Mnogi se raspituju oko mog odlaska. No, vjerujem kako je moj posao siguran. Glavni cilj je osvojiti jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka", rekao je Francuz

Fotografija vijesti

Unatoč tomu što su, ponukani lošim rezultatima posljednjih godina, neki britanski mediji špekulirali kako će dugogodišnji Arsenalov trener Arsene Wenger krajem sezone napustiti klub, Francuz tvrdi da se to ipak neće dogoditi, prenosi Hina.

"Mnogi se raspituju oko mog odlaska. No, vjerujem kako je moj posao siguran. Glavni cilj je osvojiti jedno od prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka. To je od ključnog značenja za klub i pokušat ćemo se maksimalno koncentrirati na tu zadaću," poručio je Wenger.

Kako prenosi Daily Mail vodstvo Arsenala obećalo je Wengeru 60 milijuna eura za kupovinu novih igrača u ljetnom prijelaznom roku, a na listi želja nalaze se Mario Goetze (Borussia), Lukas Podolski (Köln), Eden Hazard (Lille) i Matias Suarez (Anderlecht).

Francuz je trener Arsenala od 1996. godine i na klupi "Topnika" je osvojio 11 trofeja - tri naslova prvaka, te po četiri FA kupa i FA Community Shield, međutim londonski klub je već sedam godina bez trofeja.

20.02.2012. 14:51:12
http://metro-portal.hr/wenger-uvjeren-moja-pozicija-u-arsenalu-je-sigurna/68410/