Metro-portal.hr

objavljeno 19.05.2009. 20:40:13

Web::Strategija 5.0 uspješno uklanja recesiju

Još mjesec dana do konferencije

Fotografija vijesti

Najavljujemo po posjećenosti vodeću regionalnu konferenciju o web poslovanju - ovoga puta 5. po redu pod nazivom Web::Strategija 5.0 - Antirecesijski vodič kroz web poslovanje koja će se održati 17. lipnja 2009. (u srijedu) u najvećoj dvorani na katu koju pruža moderni konferencijski centar Hypo EXPO XXI, u Zagrebu.

„Web::Strategija je rijetka stručna konferencija na našim prostorima koja okuplja više praktičara nego teoretičara u web poslovanju, što daje izvrsnu priliku svakome sudioniku konferencije da na jednom mjestu osluhne kucanje živog bila web poduzetništva u Hrvatskoj" - izjavio je Goran Šikić, glavni urednik web portala Monitor.hr.

Peta anti-recesijska konferencija održati će se pod organizacijskom palicom agencije Marketing odjel, pod budnim okom predsjednika programskog odbora Branka Vujića, te pod zlatnim pokroviteljstvom kreativne agencije Omega Media, srebrnim pokroviteljstvom studija Virtus Dizajn, brončanim pokroviteljstvom IT tvrtke Internet Softver i učilišta Filaks.

Suorganizacijsku pomoć Web::Strategiji osiguravaju: Hypo EXPO XXI, Nivas, Stedas, Stimulans, Pago, Podravka, OH!, Nova Noa i Abrakadabra, te edukacijski partner učilište Cognita.

Web:Strategija je već uobičajeno pod zlatnim medijskim pokroviteljstvom najjačih internetskih medija - Net.hr, tportal.hr, Forum.hr, 24sata.hr, Monitor.hr, Poslovni.hr, ETARGET kontekstualne mreže, te jakih poslovnih i dnevnih medija - Lider, VIDI, Poslovni savjetnik, Slobodna Dalmacija i Kapital Network televizija.

„Svako poduzeće je hram o kojemu treba brinuti s velikim poštovanjem i pažnjom, te u njemu provoditi jasnu strategiju poslovanja. Pogotovo u vrijeme kada je neizvjesnost opstanka na tržištu najveći izazov. Internet i tada nudi isplativije sklonište koje se može pretvoriti u poslovnu oazu jer 24-satna dostupnost klijentima, privlačenje ciljnih skupina, svakodnevno svježe informacije, trgovanje u stvarnom vremenu, te zabava - samo su neke od karakteristika internet poslovanja koje će Vašu marku istaknuti pred konkurencijom. Osigurajte se znanjem o web poslovanju na nadolazećoj anti-recesijskoj Web::Strategiji" - navedenim riječima, Dora Staničić iz event management agencije Marketing odjel, poziva sve poduzetnike na petu konferenciju o webu.

Na petoj Web::Strategiji očekuju Vas domaći profesionalci za web poslovanje, predavači s dugogodišnjim iskustvom u poslovanju i marketingu, te s ciljanim predavanjima na temu primjene web poslovanja u recesiji. 

Sudionici konferencije imaju mogućnost upisa sljedeći dan, dakle 18.6. (četvrtak), na specijaliziranu Web Business Radionicu za početnike koja se održava u suradnji sa Web::Edukacijom. Na radionici će polaznici saznati i isprobati konkretne, jednostavne i razumljive savjete kako naučena znanja uklopiti u poslovanje tvrtke iz koje dolaze.

Dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije

Osim edukativnih predavanja i panel rasprave, na konferenciji će se dodijeliti priznanje Zlatna nagrada Web::Strategije u novoj kategoriji - Zlatno web poslovanje 2008 za istaknute prošlogodišnje pojedince ili tvrtke koje su pridonijele poboljšanju uvjeta web poslovanja u regiji. Prijave za nominacije traju do 11.06.2009., a više o detaljima prijave pročitajte na službenoj stranici konferencije.

"Zlatna nagrada Web::Strategije dokazuje kompetentnost, inovativnost i profesionalnost nagrađenih koji su upotrebom različitih znanja, inovacija i tehnologija stvorili novi poslovni model na internetu te stvorili platformu za dugoročnu uspješnu suradnju između ponuđača i kupca" - izjavio je Dario Šuveljak, član ocjenjivačkog odbora" - izjavio je Dario Šuveljak, član ocjenjivačkog odbora.

Konferencija na kraju ima misiju ostaviti sudionike u pozitivnim ozračju nakon što saznaju
savjete koje će primijeniti u poslovanju svoje tvrtke. Zato ne dopustite da Vas ovo doba nezavidne gospodarske situacije obeshrabri, već kroz saznanja predavača s dugogodišnjim iskustvom u web poslovanju pronađite idealno rješenje poslovne prilagodbe.

Prijavite se još danas na Web::Strategiju po nižoj cijeni i provjerite zašto je Web::Strategija najposjećenija konferencija o webu.

19.05.2009. 20:40:13
http://metro-portal.hr/web-strategija-5-0-uspjesno-uklanja-recesiju/17975/