Metro-portal.hr

objavljeno 02.03.2020. 15:44:00
NAJAVE

Vuk i 7 kozlića u CeKaTe-u

Priču o sedam malih kozlića ispripovijedat će glumci, uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju u obliku koncertnog čitanja

Vuk i sedam kozlića
Vuk i sedam kozlića (Teatar Poco Loco)

Teatar Poco Loco će u subotu, 7. ožujka 2020. u 11 sati na sceni Centra za kulturu Trešnjevka u okviru projekta Priča mi se priča izvesti predstavu Vuk i sedam kozlića. 

Priču o sedam malih kozlića ispripovijedat će glumci, uz pratnju profesionalnih glazbenika i vizualnu pratnju u obliku koncertnog čitanja, naglašavajući pritom važnost pripovijedanja i vrijednost čitanja. Predstava je namijenjena djeci 1+.

O PREDSTAVI: 
Mama koza ima sedam malih vrijednih kozlića. Oni joj pomažu, uglavnom se dobro slažu, a od svega najdraže im je kad smažu: kupus, kelj i mrkvicu! I sve je to divno i krasno dok se u priču ne uplete jedan gladni vuk. Kad kozlići ostanu sami kod kuće, morat će biti jako mudri i slušati mamine savjete: Ne otvarajte vrata nikome jer vuk laže ko' pas - ima crne šape i hrapav glas! Najbolji savjet koji vam možemo dati je: dođite u Centar za kulturu Trešnjevka, upoznajte svih sedam kozlića i uživajte u predivnim ilustracijama Ane Kolege.

Tekst: Dunja Fajdić prema priči braće Grimm
Redateljica: Renata Carola Gatica
Igraju: Maja Kovač, Maja Katić, Zrinka Kušević
Produkcija: Teatar Poco Loco

Kako bi obogatili iskustvo čitanja i održali pažnju djece, u Teatru Poco Loco obogatili su pripovijedanje bajki vizualnim efektima i glazbom s instrumenata koja se izvodi uživo. Na taj način djeca povezuju sadržaj s određenom audiovizualnom senzacijom i dobivaju priliku upoznati različita glazbala.

02.03.2020. 15:44:00
http://metro-portal.hr/vuk-i-7-kozlica-u-cekate-u/124121/