Metro-portal.hr

objavljeno 16.05.2013. 23:03:00
DRAGI ...

Vrući razgovori u krevetu

Seks se uvijek može dodatno začiniti vrućim razgovorima, pa evo nekoliko naputaka za manje iskusne

Par vrelih upadica dodatno će uspaliti atmosferu
Par vrelih upadica dodatno će uspaliti atmosferu (Arhiva)

Svima nam u krevetu povremeno padne na pamet kakva prljava riječ, nešto vruće i bezobrazno, no većina ljudi pregrize jezik i nastavi dalje. No, ponekad su upravo razgovori za vrijeme seksa ono što će ga poboljšati i dovesti do usijanja.

Tijekom seksa dobro je partneru reći što vam paše ili vam se jako sviđa, sve je bolje od šutnje. Verbaliziranje svakog dodira, makar i uzdahom će partneru olakšati potragu za najboljim dodirima i pozama.

Jednako tako, vrijedi pitati partnera sviđa li mu se to što radite, čak i kada znate da je tako, ponavljanje će dodatno zagrijati atmosferu.

Prostote su dobrodošle u dozi za koju znate da je partneru prihvatljiva, jer izgovarati kliničke izraze tipa penisa, vagine i penetracije mogu partnera jedino zagušiti od smijeha.

Komplimentiranje u krevetu je još bolje nego u normalnim situacijama, jer daje partneru samopouzdanje i snagu, što rezultira boljim seksom za obje strane.

Sve u svemu, nikako nemojte šutjeti ili samo uzdisati u krevetu, ubacite malo razgovora jer kad čujete partnera kako govori uzbuđenim glasom, atmosfera postaje usijana i prepuna nove strasti.

16.05.2013. 23:03:00
http://metro-portal.hr/vruci-razgovori-u-krevetu/78173/