Metro-portal.hr

objavljeno 28.10.2010. 20:53:00
VJEROVALI ILI NE

Vremenski putnik u filmu Charlieja Chaplina iz 1928.?

VIDEO - CNN je objavio snimku s YouTubea koja pokazuje statisticu u Chaplinovom filmu iz 1928. godine kako razgovara na mobitel?!

Vremenski putnik u filmu Charlie Chaplina iz 1928.?
Vremenski putnik u filmu Charlie Chaplina iz 1928.? (George Clarke/YouTube)

U filmovima se do sada moglo vidjeti svašta, od ručnih satova na rukama rimskih vojnika do aviona koji leti iznad bojnog polja antičkih bitaka. No, takve pogreške prop managera uredno se bilježe i spominju kao kurioziteti. Na slavnoj stranici IMDB.com naime, rubrika "goofs" ima jednaku važnost kao i izjave glumaca o snimanju filma.

Ova priča koja slijedi u videu je ipak bitno drugačija. Naime, u filmu Cirkus Charlieja Chaplina iz 1928. godine gorljivi je zaljubljenik u Chaplinov opus, George Clarke, pronašao scenu koja je u najmanju ruku čudna. Statistica koja samo prolazi kroz kadar drži ruku na uhu i razgovara na nešto što bi mogao biti mobitel?!

>>Još jedna kontroverzna snimka vremenskog putnika?

CNN-ovi voditelji pitaju se radi li se o nekoj vrsti slušnog aparata, no koja bi bila svrha takvog aparata kod statistice koja nema niti pošteni kadar lica? Ostavljamo čitateljima da vrte snimku i pokušaju sami doći do zaključka o čemu se tu radi?

28.10.2010. 20:53:00
http://metro-portal.hr/vremenski-putnik-u-filmu-charila-chaplina-iz-1928/50455/