Metro-portal.hr

objavljeno 26.04.2018. 13:29:00
SAZNAJEMO

Vratite se u ravnotežu!

Za potpuni sklad duha i tijela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera uveo je inovativne terapijske vikende na bazi popularne Bowen tehnike

Opustite se
Opustite se (Arhiva)

Osjećate se nervozno, imate često glavobolje, muči vas nesanica, višak kilograma, peludna alergija, umorni ste i općenito nezadovoljni? Jednostavno ne znate što vas je to snašlo. Zbog stresa ili prevelikog vanjskog utjecaja naš mozak ponekad ne može sa sigurnošću razlučiti koji dio tijela treba njegovu dodatnu intervenciju. Zbog takvog prekida u komunikaciji dolazi do zakazivanja funkcije tijela koja se brine za normalizaciju stanja kod različitih disbalansa.

Falkensteinerova Iadera smještena u prekrasnom ekološkom resortu u Punta Skali nedaleko od Zadra itekako je poznata po vrhunskom wellnessu i brojnim SPA tretmanima koji će vas, uz benefite fantastičnog mediteranskog zraka i snagu mora, vrlo brzo vratiti u ravnotežu. Sada nude nešto uistinu jedinstveno - vikende za potpuni oporavak i uživanje na bazi Bowen tehnike.

"Više od 40 godina Bowen je svjetski broj jedan za aktivaciju sposobnosti tijela za ponovnim usklađivanjem i uravnoteženjem svih funkcija koje su u neravnoteži, ima holistički pristup, te omogućuje oporavak od mnogih bolesti, traumatskih i kroničnih. Bowen tretmanima djeluje se na uzrok poteškoće, a time se trajno otklanja i sama poteškoća", pojašnjavaju u Falkensteineru.

Uz to, program se provodi uz stručno vodstvo osobnog trenera Adrijana Marušića, dobro poznatog u svijetu body buildinga i brojnim zlatima osvojenim na natjecanjima.

"U paket su uključene i konzultacije, a njih bih preporučio svim fitness ljubiteljima jer ćemo na osnovu njih definirati kakav vam je sastav tijela pomoću specijalne naprave i na osnovu tih rezultata izraditi plan treninga i prehrane. U kratkom druženju otkrit ću vam trikove iz fitness svijeta koje i sam prakticiram i pomoću kojih ćete lakše doći do željene forme", rekao je Adrijan Marušić.

Tehnika je vrlo nježna i nema ograničenja s obzirom na dob pacijenta, može se koristiti na novorođenoj djeci, trudnicama i osobama starije životne dobi. Pomaže kod bolova u leđima, išijasa i ostalih problema s kralježnicom, kod tegoba s vratom i ramenima, problema s probavom i crijevima. Također je djelotvorna kod glavobolja, migrena, vrtoglavica, kod bolesti dišnih putova, problema s koljenima, zglobovima i stopalima te kod sportskih ozljeda. Ublažava simptome PMS-a, probleme s grudima, prostatom, bilježi rezultate i kod neplodnosti. Bowen tehnika može biti prateća terapija kod stanja kod kojih je unos toksina povećan (terapije velikim količinama lijekova, kemoterapija, zračenja) te kod liječenja ovisnosti i svih tegoba vezanih uz stres (nesanica, glavobolja). Bowen se može provoditi i preventivno za povećanje imuniteta, te kod sportaša za povećanje tjelesne spremnosti, izvedbe, a time i rezultata.

Ako je krajnje vrijeme da učiniti nešto dobro za sebe, Iadera je mjesto gdje ćete dobiti baš to - potpunu revitalizaciju i duha i tijela.

26.04.2018. 13:29:00
http://metro-portal.hr/vratite-se-u-ravnotezu/111761/