Metro-portal.hr

objavljeno 08.05.2019. 10:30:00
RECENZIJA

"Vrati me" je napeti triler kojeg ćete obožavati do zadnje stranice

Izuzetno uzbudljiv kriminalistički roman Vrati me, autorice B. A. Paris, ponukat će vas da sumnjate u sve i svakoga u iščekivanju nevjerojatnog raspleta

Vrati me B.A. Paris
Vrati me B.A. Paris (Mozaik knjiga)

Autorica B.A. Paris sjajna je pripovjedačica. U svim svojim knjigama pomno odabire likove i njihove radnje kako bi čitatelji dobili što bolji dojam i što više se "udubili" u samo štivo. To joj je uspjelo ponovno i u sjajnoj novoj knjizi "Vrati me" koja je nedavno objavljena kod nas u nakladi Mozaik knjige.

Fin i Layla zaljubljeni su par na odmoru u Francuskoj. Nakon kratkog predaha u vožnji autocestom Fin se vraća u automobil, no Layli se u tom trenutku gubi svaki trag. To je barem ono što je ispričao policiji. Dvanaest godina kasnije Fin je zaručen s Ellen, Laylinom sestrom, a idilu narušavaju nove indicije koje upućuju na činjenicu da je Layla još živa.

Malo prije vjenčanja, Fin zaprima telefonski poziv - netko iz njegove prošlosti je vidio Laylu. Nije sigurno što se točno događa, no u jednom trenutku se u Finovoj i Elleninoj kući počnu pojavljivati Layline stvari koje nitko nije vidio deset godina. Dobivaju i e-mailove od ljudi koji očito previše znaju, a sve upućuje na to da im se javlja Layla i traži pravdu, no nije sigurno o kakvoj se pravdi radi.

Izuzetno uzbudljiv kriminalistički roman "Vrati me", autorice B. A. Paris, ponukat će vas da sumnjate u sve i svakoga u iščekivanju nevjerojatnog raspleta.

B. A. Paris autorica je međunarodnih uspješnica Iza zaključanih vrata i Slom. Samo u Ujedinjenom Kraljevstvu prodala je više od milijun primjeraka svojih romana, koji su na popisu uspješnica New York Timesa te vodeće uspješnice na Amazonu i iBooksu. Njezine su knjige prevedene na 37 jezika. S mužem ima pet kćeri, a nakon mnogo godina provedenih u Francuskoj nedavno su se vratili u Englesku.

08.05.2019. 10:30:00
http://metro-portal.hr/vrati-me-je-napeti-triler-kojeg-cete-obozavati-do-zadnje-stranice/118343/