Metro-portal.hr

objavljeno 02.05.2012. 14:46:28
NEPRAVILNI POLOŽAJ TIJELA

Vožnja biciklom može umanjiti seksualno zadovoljstvo

Određeni položaji tijela za vrijeme vožnje bicikla mogu negativno djelovati na intimna, strateška mjesta i onemogućiti ženama da uživaju u seksu i dožive orgazam

Iako je bicikl savršeno prijevozno sredstvo koje promovira fizičku aktivnost i zdravlje, grupa američkih liječnika upozorila je sve žene na moguće komplikacije - vožnja bicikla može djevojkama upropastiti seks, odnosno postizanje orgazma.

Naime, liječnici s medicinskog fakulteta Texas A&M Health Science Center proveli su istraživanje kako razni položaji na biciklu utječu na ženske genitalije. U studiji je sudjelovalo 48 profesionalnih biciklistkinja koje nemaju problema sa zdravljem.

Rezultati su pokazali da se najgori položaj zauzima kada je upravljač bicikla niže od sjedišta. U toj poziciji povećava se pritisak na karlicu te se značajno smanjuje osjet u prednjem vaginalnom zidu i usminama.

Ta strateška mjesta skrivaju dva ključa seksualnog zadovoljstva - klitoris i mističnu G-točku, a gubljenje osjeta i preintenzivna stimulacija mogu vrlo lako ubiti svu čar akcije ispod pokrivača.

Kako bi izbjegli neželjene posljedice, liječnici preporučaju da što prije podesite bicikl tako da je upravljač što više iznad razine sjedala. 

02.05.2012. 14:46:28
http://metro-portal.hr/voznja-biciklom-moze-umanjiti-seksualno-zadovoljstvo/70591/