Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2011. 20:14:21
POMAHNITALI AMERIKANAC

Vozio 160 kilometara na sat sa ženom na haubi

U nastojanju da supruga odvrati od namjere da je napusti, žena se u subotu ujutro popela na poklopac motora njihova kamioneta. Muškarac se zaustavio nakon 60 kilometara

Amerikanac vozio 160 kilometara na sat sa ženom na haubi
Amerikanac vozio 160 kilometara na sat sa ženom na haubi (Shutterstock)

Amerikanac Christopher Carroll pod utjecajem metamfetamina vozio je svoj kamionet sa ženom na poklopcu motora više od 60 kilometara, katkad brzinom i većom od 160 kilometara na sat, objavila je policija, prenosi Hina.

U nastojanju da supruga odvrati od namjere da je napusti, žena se u subotu ujutro popela na poklopac motora njihova kamioneta u Manteci u Kaliforniji, ali je Christopher (36), umjesto da stane, pritisnuo papučicu gasa i odjurio sa ženom koja se grčevito primila za rub poklopca.

Policija nije htjela otkriti identitet žene zato što je žrtva obiteljskog nasilja, rekavši tek kako je u 30-im godinama života i da ima djece. Žena je spuznula s poklopca motora u Pleasantonu kad je Carroll usporio. Pomahnitali muž uhićen je u njihovoj kući u Monteci pod optužbama za pokušaj ubojstva i obiteljsko nasilje, ali ne i za zloporabu metamfetamina, za koji je supruga rekla da joj je "uništio život".

03.03.2011. 20:14:21
http://metro-portal.hr/vozio-160-kilometara-na-sat-sa-zenom-na-haubi/56082/