Metro-portal.hr

objavljeno 23.03.2016. 13:53:00
PROBAJTE

Visa vas vodi na Olimpijske igre u Riju

Glavna nagrada, putovanje za dvoje u Rio de Janeiro, može se jednostavno osvojiti transakcijom Visa kreditnom ili debitnom karticom izdanom u Hrvatskoj

Možda baš vi odete u Rio
Možda baš vi odete u Rio (VISA)

Svaka transakcija ostvarena putem Visa kartice od 23. ožujka do 4. svibnja ulazi u nagradnu igru u kojoj korisnik kartice može osvojiti put na Olimpijske igre.

Glavna nagrada, putovanje za dvoje u Rio de Janeiro, može se jednostavno osvojiti transakcijom Visa kreditnom ili debitnom karticom izdanom u Hrvatskoj. Transakcija može biti ostvarena u Hrvatskoj, u inozemstvu ili putem interneta. U nagradnu igru nije uključeno podizanje gotovine s bankomata.

Glavna nagrada uključuje troškove leta, četiri noćenja u luksuznom hotelu i tri kompleta karata za 2 osobe za olimpijska događanja, sav kopneni prijevoz, obilaske znamenitosti te druge darove. Ukupna komercijalna vrijednost nagrade veća je od 180 tisuća kuna.

Dakle, ako želite iskusiti prve ikad Olimpijske igre u Južnoj Americi, gdje će se više od 10 tisuća sportaša iz 206 zemalja natjecati ovog ljeta, sve što trebate učiniti je plaćati svojom Visa karticom. Svaka transakcija ostvarena u promotivnom razdoblju, a u skladu s pravilima natječaja, predstavlja jedno sudjelovanje u promociji te time pruža dodatnu šansu u izvlačenju.

U nagradnoj igri sudjeluju kartice koje je izdala jedna od sljedećih banaka: Erste & Steiermarkische bank, Hrvatska poštanska banka, Hypo Alpe-Adria-Bank, Privredna banka Zagreb, Raiffeisenbank Austria, Societe Generale - Splitska banka, Zagrebačka banka, Erste card club, Podravska banka i OTP banka.

Pravila nagradne igre možete pročitati na stranici www.visa.com.hr.

23.03.2016. 13:53:00
http://metro-portal.hr/visa-vas-vodi-na-olimpijske-igre-u-riju/97144/