Metro-portal.hr

objavljeno 18.12.2015. 09:35:00
COOL

Virtualno skijanje na Eurosportovoj aplikaciji

Spust po legendarnim stazama Svjetskog kupa na besplatnoj Eurosport Ski Challenge 16 aplikaciji

Eurosport Ski Challenge 16
Eurosport Ski Challenge 16 (Eurosport)

Ljubitelji skijanja se mogu okušati u spustu po najuzbudljivijim svjetskim stazama uz Eurosport Ski Challenge 16, najnoviju verziju besplatne igre dostupne na mobilnim i tablet platformama.

Uz odličnu 3D grafiku, realistični sadržaj i međunarodni online sustav rangiranja koji potiče takmičarski duh, aplikacija je odmah postala popularna diljem Europe i zauzela je prvo mjesto u kategoriji sportskih aplikacija dostupnih putem iOS trgovina u Austriji, Norveškoj i Sloveniji, zemljama koje slove kao centri alpskog skijanja.

Mobilna i tablet verzija također je dostupna u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Rusiji, Švedskoj, Danskoj, Finskoj, Poljskoj, Hrvatskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Španjolskoj i Velikoj Britaniji, zahvaljujući partnerstvu Eurosporta i Greentubea - pružatelja usluga online igara.

Nova i poboljšana aplikacija dostupna je za preuzimanje putem iOS i Android trgovina. Njom se upotpunjuje uživanje u zimskim sportovima za gledatelje Eurosporta, kojima je već dostupan sveobuhvatan multi-platformski prijenos najvećih natjecanja poput FIS Svjetskog kupa u skijanju.

Eurosport Ski Challenge 16 omogućuje spust na sedam staza FIS Svjetskog kupa, Beaver Creeku, Grödenu, Bormiu (Santa Caterina), Wengenu, Kitzbühelu, Garmisch-Partenkirchenu te na novoj stazi u St. Moritzu, koji je domaćin finala FIS Svjetskog kupa za 2016.

Antonio Ruiz, potpredsjednik marketinga i upravljanja franšizom Eurosporta je izjavio: "Eurosport Ski Challenge 16 je nov i zabavan način kojim se raspiruje strast navijača za uzbudljivim sadržajem koji se prikazuje na kanalu."

"Eurosport gledateljima omogućuje sveobuhvatan doživljaj zimskih sportova uz direktne televizijske i online prijenose na Eurosport Playeru, te opširne vijesti i rezultate dostupne na Eurosport.com. Tu je i najnovija inovacija, uzbudljivo iskustvo virtualne stvarnosti, koje je nedavno predstavljeno na snimanju sa skijaškom legendom Bodeom Millerom. Ova nova i zabava platforma upotpunjuje ponudu Eurosporta koji je postao svojevrsni Dom zimskih sportova te omogućuje povezivanje s ljubiteljima sporta na jednoj potpuno novoj razini.

Eurosport Ski Challenge 16 dostupan je za preuzimanje na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, španjolskom i ruskom jeziku.

Kliknite ovdje za preuzimanje besplatne Eurosport Ski Challenge 16 aplikacije.

Kliknite ovdje za slike.

Kliknite ovdje kako biste pogledali trailer.

18.12.2015. 09:35:00
http://metro-portal.hr/virtualno-skijanje-na-eurosportovoj-aplikaciji/95588/