Metro-portal.hr

objavljeno 06.04.2020. 14:01:00
MMMM

#VinoZaDoma - nekih se stvari ne treba odreći nikada

U vrijeme kad svi moramo biti odgovorni i ostati doma, ljepotu života otkrit ćemo u sitnicama. Jedna od njih je i čaša dobrog vina...

#VinoZaDoma
#VinoZaDoma (Arhiva)

Za ljubitelje vina dobra vijest stiže iz Feričanaca. Novim projektom #VinoZaDoma poznata slavonska vinarija Feravino donosi okuse nove berbe iz linije Dika - i to direktno do kućnih vrata.

Uz trendi Graševinu iz 2019., koja je već dobila prvo zlato na nedavnom proljetnom ocjenjivanju Mundus Vini i zavodljivi Rose, također iz 2019., u ponudi je i moderan pjenušac Francesca. Ova lagana, lepršava i svježa vina sjajno se sljubljuju uz sezonske salate i jela od bijelog mesa. Osim na webshopu Feravina, #VinoZaDoma od sada se može naručiti i na webshopu Wine & More.

Čak i u ovim vremenima kada moramo biti solidarni i odgovorni, ne trebamo se odreći malih rituala koji život čini ljepšim. Čaša dobrog vina može podignuti kućnu atmosferu. Naravno, naglasak je na promišljenoj, umjerenoj konzumaciji usmjerenoj na zdravu hranu, lokalne proizvode, ali i zajedničko kuhanje. Ako do sada niste imali vremena za ovakav pristup vinu, pravi je trenutak da otkrijete koliko vas svakodnevne sitnice mogu učiniti sretnima.

„I u ovim trenucima kada se svi borimo protiv korona virusa i kada je riskantno napuštati dom, željeli smo poručiti našim vjernim kupcima i ljubiteljima vina da mislimo na njih, te im omogućiti da kušaju i vina iz 2019. na koja smo posebno ponosni", istaknuo je Ivan Maričić, predsjednik Uprave vinarije Feravino.

06.04.2020. 14:01:00
http://metro-portal.hr/vinozadoma-nekih-se-stvari-ne-treba-odreci-nikada/124828/